Garantie laminaat

Bij Laminaat en Parket bieden wij u 3 jaar garantie op het legwerk van onze vloeren toppers. Op onze reguliere producten 1 jaar. Let wel, deze garantie is alleen geldig wanneer de vloer door één van onze leggers geplaatst wordt.

Daarnaast kunt u onze vloeren toppers tot wel 2 maanden na aankoopdatum retourneren! Voor de reguliere producten geldt hier een retourtermijn op van 14 dagen na aankoop.

De garantie op het laminaat zelf is per merk en leverancier verschillend. Deze vindt u op de website bij de technische specificaties van het product. De garantie is alleen van toepassing op het gebruik in de omgeving waarvan Laminaat en Parket heeft geadviseerd het laminaat te plaatsen.

Laagste prijsgarantie, binnen 24 uur geleverd

Dankzij een grote voorraad en goede afspraken met onze leveranciers kan Laminaat en Parket u de laagste prijsgarantie op de markt aanbieden. Onze vloeren toppers zijn altijd op voorraad en kunnen op werkdagen binnen 24 uur geleverd worden. Ook is het mogelijk om de producten af te halen in één van onze acht winkels of ons centrale magazijn.

Heeft u een product ergens anders goedkoper gezien? Laat het ons weten!