Beterhout

Beterhout - Houten vloer of parketvloer image

Beter Hout 

Laminaat en Parket heeft een grote collectie prachtige parketvloeren van Beter Hout. Beter Hout is een een grote leverancier van houten parketvloeren. Met een zeer uitgebreide collectie parketvloeren levert Beter Hout vloeren in heel Nederland en België. 

Bent u benieuwd wat Laminaat en Parket allemaal aanbied van Beter Hout vloeren? Bekijk dan snel onze website LaminaatenParket.nl of kom langs in een van onze filialen in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen of Utrecht. Ook helpen wij u bij Laminaat en Parket graag met uw vragen en kunt u via LaminaatenParket.nl contact met ons opnemen of kunt u bellen naar een van onze filialen. 

Beter Hout missie 

De missie van Beter Hout is de betrouwbaarste parketvloeren leverancier zijn van Nederland en België. Dit wilt Beter Hout bereiken door de beste kwaliteit parketvloeren te leveren met een zeer lange garantie en de beste grondstoffen. 

Beter Hout design 

Bij Laminaat en Parket hebben wij een groot aanbod parketvloeren van de leverancier Beter Hout. De parketvloeren van Beter Hout zijn zorgvuldig ontworpen met de beste grondstoffen om zo de mooiste en beste kwaliteit te kunnen leveren. Zo zijn er verschillende collecties waarbij o.a. klassieke collecties, retro- of middeleeuwse collecties. De verschillende collecties hebben weer verschillende kleuren en soorten parketvloeren, zo is er voor ieder wat wils. Bent u benieuwd naar de collecties die Laminaat en Parket aanbiedt? Neem dan een kijkje op de website LaminaatenParket.nl. Ook kunt u langs komen in een van onze filialen om het aanbod te komen bezichtigen. U vind een Laminaat en Parket showroom in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen en Utrecht. 

Beter Hout kwaliteit 

De kwaliteit van Beter Hout vloeren wordt gewaarborgd door de beste kwaliteit grondstoffen die gebruikt worden in de parketvloeren. De parketvloeren zijn gemaakt van de beste houtsoorten en dit is dan ook zeker terug te zien in de vloeren. 

Beter Hout waarom

Beter Hout streeft naar de beste kwaliteit door de beste grondstoffen te gebruiken in de productie van parketvloeren. Wegens de goede kwaliteit vloeren gaan ze dan ook zeer lang mee. Daarnaast bieden de parketvloeren van Beter Hout een garantie van 10 jaar. 

Beter Hout parketvloeren 

De parketvloeren uit de multiplank collecties hebben een onderlaag van berken multiplex van 6 mm, 9 mm of 12 mm. Hierboven op zit een toplaag verlijmd van hoogwaardig hardhout. Deze heeft een dikte van 3 mm, 4 mm of 6 mm. U heeft dus een ruime keuze in de dikte en bescherming van de parketvloeren. Naast klassieke planken heeft Beter Hout ook collecties parketvloeren met een visgraat patroon, voor als u eens iets anders wilt. Bent u benieuwd wat Laminaat en Parket allemaal aanbied van Beter Hout vloeren? Bekijk dan snel onze website LaminaatenParket.nl. 

Beter Hout voordelen 

Beter Hout vloeren zijn van zeer goede kwaliteit en gaan zeer lang mee. Andere voordelen zijn: 

- Parketvloeren geschikt voor vloerverwarming

- Gemakkelijk te onderhouden 

- Verschillende legtechnieken mogelijk*

Beter Hout overig aanbod 

Naast parketvloeren biedt Beter Hout ook accessoires voor de onderhoud en installatie van de vloeren. Deze benodigdheden kunt u ook vinden bij Laminaat en Parket. 

* Wilt u meer weten over de verschillende legmethoden van (parket)vloeren of wilt u de vloer liever laten leggen door een van onze legspecialisten? Neem dan gerust contact met ons op via de chatfunctie op de website LaminaatenParket.nl of geef ons een belletje. Ook kunt u altijd langskomen voor vragen en bezichtigingen in een van onze filialen in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen of Utrecht.

 

 

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Amsterdam, Roelofarendsveen, Den Haag, Alkmaar en Utrecht.