Duoplanken

Een Duoplanken vloer wordt ook wel een multiplanken vloer genoemd. De duoplanken zijn opgebouwd uit berken multiplex, een zware soort multiplex met een groot aantal lagen die kruislings op elkaar verlijmd zijn. Dit maakt de houten vloer zeer stabiel en sterk. Als kwaliteit en duurzaamheid uw prioriteiten zijn, is een duoplanken vloer zeer aan te raden. Een onbehandelde duoplanken vloer kunt u naar eigen smaak en wens laten afwerken. Hierbij heeft u de keuze uit een aantal opties zoals de soort oppervlaktebehandeling of type randafwerking. Zo kunt u een houten vloer creëren die bij uw woonstijl past!

Bij Laminaat en Parket worden onbehandelde eiken duoplanken met de hand afgewerkt, puur vakmanschap! U bepaald de afwerking. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de vloer te laten schaven, roken of borstelen. Wilt u een kleurafwerking met een matte of glanzende uitstraling? De mogelijkheden zijn eindeloos. Eiken duoplanken zijn sterk en stabiel. Wanneer u de houten vloer goed onderhoudt heeft u er jarenlang plezier van. De afwerking van de toplaag bepaalt grotendeels het soort onderhoud van een eiken duoplanken vloer. U kunt de vloer laten oliën, waxen of lakken. Lees meer over het onderhoud van parketvloeren en houten vloer via de link hieronder.  

Uit welke behandelingen en afwerkingen kan ik kiezen?

Onderhoud parketvloeren / houten vloeren

Klik hier voor het aanbod aan duo/multiplanken.

Voor meer informatie of vragen over de verschillende bewerkingen van eiken vloeren kunt u contact opnemen met ons of kunt u langs komen in een van onze filialen in Amsterdam, Almere, Den Haag, Utrecht, Roelofarendsveen of Alkmaar.