Trendtime 1 - Parador

Trendtime 1 - Parador image

Trendtime 1

Een Trendtime parketvloer is een prachtige houten vloer met een zeer hoge kwaliteit. Een parketvloer van Trendtime vind u in veel trendy kleuren en patronen. Niet alleen de kleuren en patronen van de planken zorgen ervoor dat een Trendtime parketvloer zich onderscheidt, ook is er veel keuze in de formaten en oppervlaktestructuren. Een Trendtime parketvloer is een echte eye-catcher en voor elke interieurstijl is er een passende Trendtime parketvloer. In deze bijzondere collectie van Parador vind u naast klassieke planken ook visgraat en tegels. 

Bij LaminaatenParket.nl bent u aan het juiste adres als u opzoek bent naar een prachtige parketvloer. Bekijk ons aanbod parketvloeren op de website LaminaatenParket.nl of bezoek onze Laminaat en Parket showrooms in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen of Utrecht. 

 

De kenmerken van de Trendtime 1 

Een Trendtime 1 parketvloer is een parketvloer met kwaliteit. Als u voor een Trendtime parketvloer kiest heeft u gegarandeerd 25 jaar kwaliteitsgarantie bij ‘normaal’ gebruik. Zo kunt u extra lang van uw prachtige vloer genieten. Ook zijn de parketvloeren van Trendtime 1 geschikt voor vloerverwarming, voorzien van een uniek kliksysteem voor een snelle en strakke installatie en beschikt de Trendtime 1 over kantenbescherming die uw parketvloer beschermt tegen uitzetting. 

De trendtime 1 is een zeer luxe parketvloer met een klassieke uitstraling en luxe kleuren en patronen. De tekeningen in het hout en de structuren zijn zorgvuldig geproduceerd, waardoor de parketvloer niet alleen een zeer luxe uitstraling heeft, maar ook nog eens zeer luxe aanvoelt. 

Het aanbod van LaminaatenParket.nl 

Bij LaminaatenParket.nl vind en zeer groot aanbod aan parketvloeren. Naast het veelzijdige aanbod in parketvloeren vind u bij LaminaatenParket.nl ook een groot aanbod aan laminaatvloeren, PVC vloeren, plinten en profielen, ondervloeren en verschillende bewerkingen. Bekijk het aanbod online of bezoek een van onze showrooms in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen of Utrecht. 

Natuurlijk vind u het prachtige, veelzijdige aanbod van Parador ook bij ons. Dus bent u benieuwd geworden naar de Trendtime parketvloeren? Dan bent u bij LaminaatenParket.nl aan het juiste adres!  

Legservice

Bij LaminaatenParket.nl hebben wij ook een legservice waar u gebruik van kunt maken. Hierbij komen onze specialisten uw vloer voor u leggen. Bekijk de voorwaarden op LaminaatenParket.nl of neem contact met ons op als u nog eventuele vragen heeft. Onze medewerkers staan voor u klaar! 

Parketvloer Trendtime 1  

Een parketvloer van Trendtime heeft een afmeting van 2010 x 130 mm en de planken zijn 13,0 mm dik. Ook beschikt een Trendtime 1 parketvloer over een 4V groef. Dit betekent dat de planken een aan elke zijde een groef hebben. Dit geeft een zeer luxe uitstraling aan de parketvloer, maar werkt ook zeer voordelig in het onderhoud van de vloer. 

Bekijk heel het aanbod parketvloeren.