Trendtime 9 - Parador

Trendtime 9 - Parador image

Trendtime 9

Trendtime parket vloeren zijn prachtige houten vloeren van de beste kwaliteit. De kleuren zijn zeer trendy en de planken hebben ook opvallende patronen, formaten en oppervlaktesctructuren. De Trendtime is een echte eye-catcher. Deze collectie parket vloeren is in zeer veel kleuren beschikbaar, van donkerzwart eik tot een prachtige witte zandkleur. De Trendtime heeft niet alleen klassieke planken ter beschikking, maar ook tegels en visgraat kunt u vinden in deze bijzondere collectie van Parador

Voor iedereen is er een passende Parador parket vloer te vinden. U heeft een uitgebreide keuzemogelijkheid in de collecties met de allerbeste kwaliteit. Bent u benieuwd naar het overige aanbod van Parador? Bezoek dan snel onze website LaminaatenParket.nl of komt gewoon langs in een van onze showrooms. Deze zijn te vinden in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen en Utrecht. 

Lees hieronder verder over de Trendtime 9 parket vloer

Kenmerken Trendtime 9  

De Trendtime 9 is de meest unieke collectie onder de Trendtime parket vloeren. In deze collectie vind u bijzondere patronen zoals een gevlochten patroon of een blokpatroon. De kleuren van de trendtime 9 verschillen van klassiek, basis tot prachtig gebleekt vintage. Deze parket vloeren zijn een echte eye-catcher in uw woning en zijn net even wat anders dan een 'standaard' plank. De Trendtime 9 is een echte vloer voor creatievelingen. 

De Trendtime parket vloeren beschikken over de volgende voordelen:

- 25 jaar kwaliteitsgarantie 

- Geschikt voor vloerverwarming

- Uniek kliksysteem voor een snelle en strakke installatie

- Kantenbescherming tegen uitzetting

Bij Laminaat en Parket

Aanbod

Bij Laminaat en Parket hebben wij een zeer groot aanbod aan Parador. vloeren en vind u bij ons prachtige kleuren uit de Trendtime 1 collectie. Bent u benieuwd naar het gehele aanbod? Schroom dan niet en neem gerust contact met ons op. Dit kan via de chat op LaminaatenParket.nl of telefonisch. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom om het aanbod te komen bezichtigen in een van onze filialen in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen of Utrecht. 

Legservice

Bij Laminaat en Parket hebben wij ook een legservice waarbij onze specialisten uw vloer voor u komen installeren. Bent u benieuwd naar deze service, bekijk dan de voorwaarden op de website LaminaatenParket.nl of als u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Specificaties

De Trendtime 9 beschikt over een minivelling. De lichtjes afgeschuinde kanten zorgen voor een harmonische overgang van de planken
Een Trendtime 9 parket vloeren hebben de volgende afmetingen (verschilt per patroon):

(L) 2176 mm x (B) 185 mm x (D) 14 mm 

(L) 2087 mm x (B) 185 mm x (D) 14 mm 

(L) 2200 mm x (B) 215 mm x (D) 14 mm  

(L) 1910 mm x (B) 185 mm x (D) 14 mm

 

  

 

 

Meer vragen? Neem gerust contact met ons op!