New Classics

New Classics - Solidfloor
Sorteer op:

New Classics 

Een houten vloer is nog steeds zeer populair. Hout is een prachtig materiaal wat op veel verschillende manieren bewerkt kan worden. Met een prachtige nieuwe houten vloer kunt u het klassieke gevoel van een oude houten vloer helemaal in huis halen. Solidfloor biedt prachtige oplossingen in houten vloeren om uw woonwens te vervullen. De prachtige collectie New Classics van Solidfloor weerspiegelt de grandeur van vroeger. Dit met de pure materialen en rijke kleuren waarin deze prachtig klassiek houten vloeren verkrijgbaar zijn. 

Een New Classics Solidfloor houten vloer kenmerkt zich door de warme en diepe kleuren. Deze kenmerken geven een prachtig chique en elegante uitstraling aan uw ruimte. Binnen de prachtige New Classic Solidfloor collectie vindt u ook verschillende fraaie patronen zoals een klassieke visgraat. Deze klassieke New Classics lijn geeft helemaal het gevoel en uitstraling van een echte oude houten vloer, maar dan ontwikkelt met de nieuwste technieken voor een optimale woonervaring.

Een oude houten vloer heeft veel karakter en elegantie en geeft een warm en chique gevoel. Deze kenmerken neemt Solidfloor mee in de ontwikkelingen van nieuwe houten vloeren en u hoeft dus nooit meer te kiezen tussen de beste en nieuwste kwaliteit houten vloeren of een oude houten vloer met veel karakter. Solidfloor combineert deze kenmerken en geeft u de (oude) houten vloer waar u naar opzoek bent. 

Bekijk het aanbod op LaminaatenParket.nl