Castello - Quickstep

Castello - Quickstep image

De Castello collectie

Laat uw woning stralen met een Castello parketvloer. Deze prachtige serie van Quickstep is verkrijgbaar in een aantal prachtige kleuren, combineerbaar met elke interieurstijl. Laat uw ruimte helemaal tot leven komen met een luxe Castello parketvloer. Een Castello parketvloer biedt u een zeer lange garantie en is gemaakt van zeer hoge kwaliteit hout. Ook is een Castello parketvloer voorzien van het gepatenteerde Uniclic Multifit kliksysteem. Dit zorgt ervoor dat uw nieuwe parketvloer tot wel 30% sneller geïnstalleerd kan worden. 

 

De overige kenmerken van een Castello parketvloer

Quickstep biedt een hoge kwaliteit aan parketvloeren en dit is dan ook terug te zien in deze prachtige collectie. Een Castello parketvloer geeft u een levenslange garantie bij normaal gebruik. Ook zijn de parketvloeren van Castello zeer geschikt om te combineren met vloerverwarming. 

Een Castello parketvloer kenmerkt zich door de subtiele V-groef aan de lange zijde van de planken. Deze V-groef zorgt voor een prachtige diepte effect. De Castello parketvloer is beschikbaar in prachtige moderne en klassieke kleuren met een eigen karakter. Een Castello parketvloer geeft een uitnodigende sfeer en is altijd combineerbaar met uw woonstijl.

Vind uw (parket)vloer bij LaminaatenParket.nl 

Bij LaminaatenParket.nl vind u deze luxe parketvloer van Castello. Naast een Castello parketvloer vind u ook de overige collecties van Quickstep en hebben wij een groot aanbod in parketvloeren van andere merken. Bekijk het aanbod in een van onze showrooms in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen of Utrecht. Ook kunt u ons aanbod online vinden op www.LaminaatenParket.nl.

Overig aanbod LaminaatenParket.nl

Naast parketvloeren vind u bij ons ook een groot aanbod aan laminaatvloeren, ondervloeren, PVC vloeren, plinten en profielen en verschillende soorten bewerkingen

LaminaatenParket.nl legservice 

Bij LaminaatenParket.nl kunt u ook gebruik maken van onze legservice. Dan komen onze specialisten uw vloer voor u installeren. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hierHeeft u verder nog vragen? Dan kunt u deze stellen via onze website www.LaminaatenParket.nl of telefonisch contact met ons opnemen. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom in een van onze filialen in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen of Utrecht. Onze medewerkers helpen u graag verder.  

Specificaties van een Castello parketvloer

De planken van een Castello parketvloer hebben een afmeting van 182 x 14,5 mm. De dikte van de planken is 1,4 mm. De parketvloeren zijn zeer stevig en goed geschikt voor vloerverwarming. De planken van een Castello parketvloer zijn voorzien van een V-groef. Dit is een groep aan de lange zijde en zorgt voor meer diepte in de ruimte en geeft een zeer luxe uitstraling. 

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.