Imperio - Quickstep

Imperio - Quickstep image

Imperio

De Imperio collectie is een prachtige collectie met extra lange en extra brede planken met een authentieke uitstraling. De Imperio collectie is een  collectie van het merk Quickstep

De Imperio parketvloeren geven een authentieke uitstraling die het vakmanschap van hout echt laten zien. Door de lange en brede planken wekt  de parketvloer de illusie dat de ruimte dieper lijkt en krijgt de ruimte een exclusieve uitstraling. Door een aantal planken van de Imperio naast elkaar te leggen, creëert u het effect van één grote plank.

Bij Laminaat en Parket kunt u deze prachtige collectie parketvloeren verkrijgen. U kunt de Imperio collectie komen bekijken in een van onze filialen in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen of Utrecht. Ook kunt u deze prachtige parketvloeren bekijken op de website LaminaatenParket.nl. Voor vragen kunt u ons altijd een bericht sturen via onze chatservice, in een van de filialen of telefonisch. 

Imperio kenmerken

De Imperio parketvloeren zijn geschikt voor vloerverwarming. Ook beschikken de vloeren over een Uniclic multifit kliksysteem. Dit is een kliksysteem die het installeren van de vloeren makkelijker en tot 30% sneller maakt. 

De planken van de Imperio parketvloer zijn zeer lang. Dit geeft optische illusie dat de ruimte waar de vloer ligt dieper en langer lijkt. De kleuren van de Imperio collectie verschillen van wit naar donkerbruin. 

Zo is de Eik Ruw Wit een prachtige witte plank die de ruimte een open en licht gevoel geeft. Prachtig in moderne, cottage of Scandinavische interieurs. Voor de wat klassiekere interieurs is de Eik Karamel Geolied een echte aanrader. 

Imperio bij Laminaat en Parket

Bij Laminaat en Parket hebben we de gehele collectie van Imperio beschikbaar. U kunt de collectie komen bekijken in een van onze filialen in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen of Utrecht. Ook kunt u op de website LaminaatenParket.nl het aanbod bekijken. 

Laminaat en Parket heeft ook een eigen legservice. Onze specialisten komen dan de vloer bij u installeren. Voor meer informatie over de legservice, neem gerust contact met ons op via de website of telefonisch. 

Imperio specificaties

De specificaties van de Imperio parketplanken: 

Lengte: 220 cm 
Breedte: 22 cm 
Dikte: 1,4 cm

De Imperio parketvloeren beschikken over het Uniclic multifit Kliksysteem voor een gemakkelijke en snelle installatie. Daarnaast zijn ze zeer stevig en geven een authentieke houten uitstraling.