Massimo - Quickstep

Massimo - Quickstep image

Massimo

Massimo is collectie met extra lange en brede planken. De planken hebben een authentieke look en feeling met een rustieke assige ondertoon. De collectie bestaat uit vier prachtige matte bruine kleuren. 

De Massimo is een collectie parketvloeren van het merk Quickstep, een voorloper op het gebied van houten vloeren. De parketvloeren van Quickstep zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben veel te bieden.

Vind nu uw Massimo parketvloer bij Laminaat en Parket. Bekijk het aanbod op de website LaminaatenParket.nl of bezoek een van onze showrooms om de vloer in het echt te komen bewonderen. U bent van harte welkom in een van onze filialen in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen of Utrecht. Onze specialisten helpen u graag verder met al uw vragen en het vinden van uw ideale passende (parket)vloer. 

 

 

Massimo kenmerken

De Massimo parketvloeren bestaan uit extra lange en extra brede planken, voor een prachtig optisch effect waardoor uw ruimte dieper en langer lijkt. De planken hebben een authentieke houten uitstraling met een assige ondertoon, waardoor ze in moderne interieurs prachtig staan, maar ook in klassieke interieur zeer goed passen. 

De Massimo parketvloeren hebben een uniek kliksysteem, het Uniclic Multifit Kliksysteem. Dit systeem maakt de installatie van de planken zeer gemakkelijk, maar ook een stuk sneller. Volgens gespecialiseerde leggers kan de vloer door dit unieke kliksysteem 30% sneller gelegd worden. 

Massimo bij Laminaat en Parket

Bij Laminaat en Parket vind u de prachtige collectie van Massimo parket vloeren. Naast dit aanbod biedt Laminaat en Parket ook andere prachtige collecties aan van Quickstep (parket)vloeren. Bent u benieuwd naar het aanbod? Neem dan een kijkje op onze website LaminaatenParket.nl of bezoek een van onze showrooms om de planken te komen bezichtigen. Onze filialen bevinden zich in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen en Utrecht.  

Bij Laminaat en Parket hebben wij ook een legservice met specialisten die uw vloer perfect kunnen leggen. Bent u geïnteresseerd in onze legservice? Neem dan gerust contact met ons op. 

Massimo specificaties 

De afmetingen van de Massimo planken zijn als volgt: 

Lengte: 182 cm 
Breedte: 14,5 cm 
Dikte: 1,25 cm  

Ook beschikt de Massimo over het Uniclic Multifit kliksysteem. De Massimo collectie heeft, net als de andere parketvloeren van Quickstep, een levenslange garantie en is de vloer ideaal te combineren met vloerverwarming. 

Meer weten over deze collectie, merk of heeft u een andere vraag over vloeren, benodigdheden of onze legservice? Neem dan gerust contact met ons op via de chat op de website LaminaatenParket.nl, bereik ons telefonisch of kom langs in een van onze filialen in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen of Utrecht. Wij helpen u graag verder met uw vragen.