Wicanders

Wicanders - Houten vloeren image

Wicanders algemeen

Wicanders is het topmerk van het Portugese groep Amorim Revestimentos. Amorim is een dynamische multinational die oorspronkelijk begonnen is met het verhandelen van kurkschors. Het bedrijf is momenteel actief in meer dan 50 verschillende landen. Amorim is een echte wereldleider in vloerbedekking van kurk en is specifiek gericht op duurzaamheid. 

 

Bij Laminaat hebben wij een zeer groot aanbod aan Wicanders vloeren. Naast parket hebben wij ook een groot aanbod aan luxe vinyl vloeren van Wicanders. Benieuwd geworden naar het aanbod? Neem dan gauw een kijkje op de website LaminaatenParket.nl of bezoek een van onze showrooms in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen, Almere of Utrecht. 

Ook kunt u bij ons terecht met al uw vragen over vloeren en toebehoren, of kunt u gebruik maken van onze vloeren legservice. U kunt dan telefonisch contact met ons opnemen of via de chatfunctie op de website uw vraag stellen en dan helpen onze medewerkers u graag verder. 

Wicanders missie 

Wicanders is een zeer groot merk met de onderscheidende factor Cork-Tech technologie. De vloeren van Wicanders hebben een kern gemaakt van kurk. Wicanders vind het zeer belangrijk om in te spelen op de behoeften en wensen van de klant. Zo hebben zij dan ook als visie om uitmuntendheid in de organisatie te bereiken en hierbij de klanten en mensen de centrale rol in het succes van de organisatie te laten spelen. Wicanders wilt resultaten creëren door echt te kijken naar prioriteiten en oplossingen. Daarnaast is Wicanders zeer marktgericht en goed in teamwerk. Dit betekent dat ze voor alle partijen de beste oplossingen willen creëren. 

Duurzaam met CORKTECH

Wicanders onderscheidt zich met de innovatieve CORKTECH technologie, waarbij de kern van kurk gemaakt is. Deze technologie brengt zeer veel voordelen met zich mee. Zo is kurk een zeer duurzaam plantaardig materiaal, wat afkomstig is van de schors van de kurkeik. Daarnaast is kurk een zeer licht materiaal, maar toch heel isolerend. Omdat kurk een natuurlijk materiaal is, is dit ook 100% afbreekbaar. 

Kwaliteit 

Wicanders besteed veel aandacht aan het produceren van de vloeren. Wicanders gaat voor de beste kwaliteit. Dit doen ze door de input van (potentiële) klanten te gebruiken bij het ontwikkelen van de vloeren, zo krijgen de klanten echt iets wat ze nodig hebben. Daarnaast werken ze met de meest duurzame materialen die zorgen voor de beste woonervaring. 

Bij het ontwikkelen van de vloeren investeert Wicanders in een creatie van de beste oplossingen die goed zijn voor u en voor het milieu. Wicanders streeft ernaar om de beste levenskwaliteit vloeren aan gebruikers aan te bieden.

Wicanders waarom?

Wicanders is een wereldwijd vloeren merk met een zeer grote doelgroep. Daarnaast zijn ze zeer gefocust op de beste kwaliteit en verdient het milieu ook heel veel aandacht. Wicanders weet hoe ze de doelgroep moeten begrijpen en de beste producten aan kunnen bieden aan hun klanten. 

Wicanders is zeer onderscheidend tegenover de concurrentie, omdat ze werken met de innovatie CORKTECH technologie. Kurk is een 100% natuurlijk materiaal wat veel voordelen met zich mee brengt. Kurk is, naast dat het 100% recyclebaar is, ook een heel fijn materiaal om als vloer te hebben. Zo verhoogt kurk het loopcomfort door dat het schokken absorbeert. Hierdoor zult u comfortabel op uw vloer lopen en zullen uw spieren en gewrichten zich ontspannen. Niet alleen de schokken worden geabsorbeerd, maar ook het geluid en de warmte. Zo heeft u met Wicanders altijd een goed geïsoleerde vloer. 

Wicanders parket

Wicanders parket wordt ook gemaakt van zeer duurzame materialen en de mooiste houtsoorten. Om de kwaliteit te kunnen garanderen werken ze met de beste fabrieken en deskundigen. Parketvloeren van Wicanders zijn: 

- Geinspireerd op de natuur 
- Maatschappelijk verantwoord 
- Kwalitatief en aantrekkelijk 
- Gemakkelijk te installeren 

Voordelen 

Wicanders is een merk wat zich goed inzet voor het milieu en de gebruikers. Wicanders gaat voor de beste kwaliteit met de beste producten en grondstoffen. De CORKTECH technologie is een echte uitvinding waarbij er op een natuurlijke manier veel voordelen gecreëerd worden. Voordelen: 

- Warmte absorberend 
- Loopcomfort 
- Verhoogd wooncomfort 
- 100% recyclebaar 
- Past zich makkelijk aan aan druk 
- absorbeert schokken 
- Geluid absorberend 
- Prachtige designs en grote collectie aan kleuren 

Overig aanbod 

Naast Parketvloeren heeft Wicanders ook een zeer groot aanbod aan PVC vloeren, click PVC vloeren en ander aanbod. Bent u benieuwd naar het aanbod van Wicanders bij Laminaat en Parket? Bekijk dan snel de website LaminaatenParket.nl of bezoek een van onze showrooms in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen, Almere of Utrecht.