Bamboo Colection - Wicanders

Bamboo Colection  - Wicanders image

Bamboo Colection 

Zoekt u een prachtig warme, sfeervolle parket vloer waarmee u zich helemaal thuis voelt in uw omgeving? Dan is de Bamboo Colection Collectie van Wicanders een zeer geschikte vloer voor u. Deze collectie parketvloeren bestaat ui 4 verschillende fraaie warme kleuren. De de vloeren zijn gemaakt uit de beste grondstoffen, zeer milieuvriendelijk en hebben een hoge kwaliteit. 

Interesse of benieuwd naar deze prachtige parketvloer? Neem dan snel een kijkje op onze website LaminaatenParket.nl of bezoek een van onze showrooms in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen of Utrecht. 

Kenmerken 

CORKTECH is een zeer innovatie technologie ontwikkelt door Wicanders. Deze technologie geeft de vloeren van Wicanders een kern van kurk. Kurk heeft zeer veel voordelen als grondstof voor vloeren. Ook de Bamboo Colection collectie beschikt over deze innovatieve technologie. Naast het beste en duurzaamste hout, zijn de vloeren van Wicanders door de kurken kern milieuvriendelijk en hebben ze een aantal belangrijke voordelen die de parketvloer nog aantrekkelijker maken.

- Warmte absorberend 
- Loopcomfort 
- Verhoogd wooncomfort 
- 100% recyclebaar 
- Past zich makkelijk aan aan druk 
- absorbeert schokken 
- Geluid absorberend 
- Prachtige designs en grote collectie aan kleuren  

De Bamboo Colection collectie is beschikbaar in 4 prachtige warme kleuren. De parketvloer geeft echt warmte en sfeer aan uw ruimte en zorgen ervoor dat u zich helemaal thuis voelt. De Bamboo Colection Collectie beschikt over een super handig kliksysteem waarmee de parketvloer nog makkelijker en sneller te plaatsen is en geen lijm aan te pas hoeft te komen.

Bij Laminaat en Parket

Bij Laminaat en Parket hebben wij de prachtige collectie van Bamboo Colection. Bent u benieuwd naar dit aanbod? Bekijk dan onze website LaminaatenParket.nl of bezoek een van onze showrooms in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen of Utrecht. Buiten de prachtige collectie Bamboo Colection verkopen wij ook andere prachtige collecties van Wicanders parketvloeren en PVC vloeren en hebben we een zeer groot aanbod aan andere merken. 

Ook hebben wij bij Laminaat en Parket een legservice, waarbij de vloeren prachtig strak gelegd worden door een van onze professionals. Heeft u interesse in deze service? Schroom dan niet en neem gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch, maar ook via de chatfunctie op de website LaminaatenParket.nl.

Specificaties 

De Bamboo Colection collectie heeft de volgende afmetingen: 

Lengte: 1900 mm
Breedte: 189 mm 
Dikte: 14-15 mm 

De vloer beschikt over WICLOC, een uniek kliksysteem voor een gemakkelijke installatie en heeft geen verlijming nodig. 

Meer informatie over (Wicanders) parketvloeren? Vraag het een van onze medewerkers of kom langs in een van onze filialen in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen of Utrecht.