European Classic

European Classic - Wicanders image

European Classic 

Zoals de naam als zegt is deze collectie parketvloeren een echte klassieker. De European Classic is beschikbaar in 10 fraaie kleuren. De parketvloeren van European Classic zijn een prachtige basis voor uw ruimte. De planken variëren in verschillende tinten bruin en passen zeer goed in elk soort interieur, van klassiek tot modern. De planken van European Classic hebben een uitgewassen look, wat een gaaf effect geeft aan de vloer. 

Wat ook heel bijzonder is aan de European Classic is de afmeting van de planken. Met een lengte van 2200 mm zijn de planken goed geschikt voor grote oppervlakten. Bent u benieuwd naar het aanbod? Bezoek dan een van onze showrooms in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen en Utrecht. Ook kunt u het aanbod online bekijken op LaminaatenParket.nl. 

 

Kenmerken 

Wicanders is een merk wat zich goed inzet voor het milieu en de gebruikers. Wicanders gaat voor de beste kwaliteit met de beste producten en grondstoffen. De CORKTECH technologie is een echte uitvinding waarbij er op een natuurlijke manier veel voordelen gecreëerd worden. Voordelen: 

- Warmte absorberend 
- Loopcomfort 
- Verhoogd wooncomfort 
- 100% recyclebaar 
- Past zich makkelijk aan aan druk 
- absorbeert schokken 
- Geluid absorberend 

European Classic is een prachtige parketvloer voor elk interieur. Met kleuren van prachtig donkerbruin gewassen tot mooi wit eiken gewassen is de European Classic zeer goed te combineren met verschillende interieurstijlen. Bekijk snel het aanbod op LaminaatenParket.nl of bezoek een van onze showrooms in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen of Utrecht. 

Legservice Laminaat en Parket

Bij Laminaat en Parket vindt u het beste aanbod in vloeren. Zo hebben wij ook de prachtige European Classic collectie beschikbaar voor u. Bent u benieuwd naar deze collectie? Bekijk de parketvloeren dan op de website LaminaatenParket.nl of bezoek een van onze filialen in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen of Utrecht. 

Bij Laminaat en Parket hebben wij ook een legservice, waarbij professionals uw vloer komen leggen. Meer weten over de voorwaarden van deze service? U kunt ons 6 dagen per week telefonisch bereiken of u kunt uw vraag stellen via de chatfunctie op de website LaminaatenParket.nl. Natuurlijk kunt ook altijd langs komen in een van onze filialen om uw vraag te stellen. 

Specificaties

Wicanders parket wordt ook gemaakt van zeer duurzame materialen en de mooiste houtsoorten. Om de kwaliteit te kunnen garanderen werken ze met de beste fabrieken en deskundigen. Parketvloeren van Wicanders zijn: 

- Geinspireerd op de natuur 
- Maatschappelijk verantwoord 
- Kwalitatief en aantrekkelijk 
- Gemakkelijk te installeren

Afmetingen planken:
(L) 2200 mm x (B) 206 mm 

De dikte van de slijtlaag: 13,5 mm 

Meer informatie of heeft u vragen? Neem gerust contact op ons op, wij helpen u graag verder!