Fineline - Wicanders

Fineline - Wicanders image

Fineline

De Fineline collectie van Wicanders parketvloeren is een zeer unieke collectie. De gehele collectie bestaat uit drie verschillende kleuren: Oak, Maple en Oak Smoked. 

Wat deze collectie parketvloeren zo bijzonder maakt is de houttekening. De tekening van het parket bestaat uit verschillende verticale lijnen die licht van kleur verschillen. Dit geeft een uniek en fraai effect aan de planken. Door de vele lijnen kunt u een ruimte langer laten lijken en geeft de parketvloer een interessant uiterlijk. 

Benieuwd naar deze unieke collectie parketvloeren? Neem dan snel een kijkje op de website LaminaatenParket.nl of bezoek een van onze showrooms om de vloer te komen bekijken. Onze showrooms bevinden zich in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen en Utrecht. 

Kenmerken 

Wicanders is een merk wat zich goed inzet voor het milieu en de gebruikers. Wicanders gaat voor de beste kwaliteit met de beste producten en grondstoffen. De CORKTECH technologie is een echte uitvinding waarbij er op een natuurlijke manier veel voordelen gecreëerd worden. Voordelen: 

- Warmte absorberend 
- Loopcomfort 
- Verhoogd wooncomfort 
- 100% recyclebaar 
- Past zich makkelijk aan aan druk 
- absorbeert schokken 
- Geluid absorberend 

De Fineline collectie van Wicanders bestaat uit 3 verschillende kleuren. De parketvloeren hebben een patroon van verticale strepen. De vloer is dan ook een echte eye-catcher en geeft het visuele effect dat de ruimte langer is. De vloer is ideaal geschikt in woningen en commerciële ruimtes zoals winkel en in de horeca. De parketvloeren van Wicanders beschikken over een uniek kliksysteem om het installeren van de vloer nog makkelijker te maken. 

Bij Laminaat en Parket

Bij Laminaat en Parket vindt u het beste aanbod in vloeren. Zo hebben wij ook de prachtige Fineline collectie beschikbaar voor u. Bent u benieuwd naar deze collectie? Bekijk de parketvloeren dan op de website LaminaatenParket.nl of bezoek een van onze filialen in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen of Utrecht. 

Bij Laminaat en Parket hebben wij ook een legservice, waarbij professionals uw vloer komen leggen. Meer weten over de voorwaarden van deze service? U kunt ons 6 dagen per week telefonisch bereiken of u kunt uw vraag stellen via de chatfunctie op de website LaminaatenParket.nl. Natuurlijk kunt ook altijd langs komen in een van onze filialen om uw vraag te stellen. 

Specificaties

Wicanders parket wordt ook gemaakt van zeer duurzame materialen en de mooiste houtsoorten. Om de kwaliteit te kunnen garanderen werken ze met de beste fabrieken en deskundigen. Parketvloeren van Wicanders zijn: 

- Geinspireerd op de natuur 
- Maatschappelijk verantwoord 
- Kwalitatief en aantrekkelijk 
- Gemakkelijk te installeren

Afmetingen planken:

Lengte: 2200 mm 
Breedte: 189 mm
Dikte: 15 mm 

Meer informatie of heeft u vragen? Neem gerust contact op ons op, wij helpen u graag verder!