Kentucky - Wicanders

Kentucky - Wicanders image

Kentucky 

Als u opzoek bent naar een echt unieke parketvloer is de Kentucky collectie van Wicanders een echte aanrader. De planken van Kentucky hebben een robuuste western uitstraling. De collectie bestaat uit 13 prachtige unieke parketvloeren met elk een eigen uitstraling en feeling. De nerven van het hout zijn zeer goed zichtbaar en hebben unieke patronen. Met deze collectie heeft u een echt unieke parketvloer met een eigen karakter. De Kentucky parketvloeren zijn prachtig te combineren met elke interieur stijl. 

Bent u benieuwd naar dit prachtige aanbod Wicanders Kentucky parketvloeren? Bekijk de collectie dan gauw op de website LaminaatenParket.nl of bezoek een van onze showrooms in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen of Utrecht. 

Kenmerken 

Wicanders is een merk wat zich goed inzet voor het milieu en de gebruikers. Wicanders gaat voor de beste kwaliteit met de beste producten en grondstoffen. De CORKTECH technologie is een echte uitvinding waarbij er op een natuurlijke manier veel voordelen gecreëerd worden. Voordelen: 

- Warmte absorberend 
- Loopcomfort 
- Verhoogd wooncomfort 
- 100% recyclebaar 
- Past zich makkelijk aan aan druk 
- absorbeert schokken 
- Geluid absorberend 

De Kentucky collectie is een prachtige unieke collectie parket. Wat deze collectie zo uniek en aantrekkelijk maakt is de robuuste uitstraling met een westerse feeling. De parketplanken zijn zeer goed te combineren met verschillende soorten interieurs. Zo past de vloer bij klassieke warme interieurs, maar is het ook prachtig in Scandinavische of moderne interieurs. De parketvloeren van Wicanders beschikken over een uniek kliksysteem om het installeren van de vloer nog makkelijker te maken. 

Bij Laminaat en Parket

Bij Laminaat en Parket vindt u het beste aanbod in vloeren. Zo hebben wij ook de prachtige Kentucky collectie beschikbaar voor u. Bent u benieuwd naar deze collectie? Bekijk de parketvloeren dan op de website LaminaatenParket.nl of bezoek een van onze filialen in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen of Utrecht. 

Bij Laminaat en Parket hebben wij ook een legservice, waarbij professionals uw vloer komen leggen. Meer weten over de voorwaarden van deze service? U kunt ons 6 dagen per week telefonisch bereiken of u kunt uw vraag stellen via de chatfunctie op de website LaminaatenParket.nl. Natuurlijk kunt ook altijd langs komen in een van onze filialen om uw vraag te stellen. 

Naast deze prachtige collectie van Wicanders hebben wij bij Laminaat en Parket een uitgebreid assortiment in vloeren, plinten en andere toebehoren. 

Specificaties 

Wicanders parket wordt ook gemaakt van zeer duurzame materialen en de mooiste houtsoorten. Om de kwaliteit te kunnen garanderen werken ze met de beste fabrieken en deskundigen. Parketvloeren van Wicanders zijn: 

- Geinspireerd op de natuur 
- Maatschappelijk verantwoord 
- Kwalitatief en aantrekkelijk
- Gemakkelijk te installeren

De afmetingen van de planken: 

(L) 1830 mm x (B) 189 mm x (D) 15 mm 
(L) 1860 mm x (B) 189 mm x (D) 15 mm 
(L) 1900 mm x (B) 190 mm x (D) 15 mm 

Meer informatie of vragen? Neem gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch of via de chatfunctie op de website LaminaatenParket.nl. Ook kunt u 6 dagen per week langs komen in een van onze filialen in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen of Utrecht.