Dolce - Balterio

Sorteer op:
Dolce - Balterio

De collectie Balterio Dolce bestaat uit 9 prachtige basic vloeren. Het laminaat heeft de uitstraling van een echte parketvloer. Ieder decor is bijna niet van echt hout te onderscheiden. Subtiele nerfstructuren en intense houtkleuren geven de decors een zeer realistisch effect. De vloeren zijn allemaal een perfecte basis voor het interieur. De planken hebben geen groeven. Hierdoor zijn de vloeren geheel vlak. Dit straalt een gevoel van harmonie en evenwicht uit. En dat is wat u nodig heeft in uw leefomgeving. U vindt altijd wel een Balterio Dolce variant die past bij uw stijl en die aan al uw eisen voldoet. Bijzonder aan deze serie is het matglanzende oppervlak. De planken zijn behandeld met een finishing die ervoor zorgt dat het laminaat zeer fijn aanvoelt. Ook lijkt het hierdoor alsof de vloer uit geolied hout bestaat. 

Binnen de collectie Balterio Dolce lopen de kleuren zeer uiteen. 127 Barollo Eik heeft bijvoorbeeld een warme grijstint terwijl de 018 Barrel Eik juist een koelere grijstint heeft. 749 Oude Grijze Eik is één van de populairste varianten binnen deze serie. Het is de meest donkere kleur die goed tot zijn recht komt bij een landelijke stijl.

Naast de mooie vormgeving mag de prijs ook niet onopgemerkt blijven. De Balterio Dolce collectie is uiterst betaalbaar. Daarbij hoeft u niet te twijfelen aan de kwaliteit. Wanneer u kiest voor een laminaatvloer uit deze serie gaat u echt voor een langetermijninvestering. De slijtvaste- en krasbestendige toplaag is opgewassen tegen jarenlang intensief en onbezorgd woonplezier. Ook als u gaat verhuizen en de vloer moet de-installeren, zal deze in een perfecte staat blijven. Met een dikte van 7 mm en een stevige MDF-kern behoort het laminaat tot gebruiksklasse 32/AC4. Dat betekent dat het laminaat zelfs geschikt is voor een winkelruimte die niet al te veel belopen wordt. Wilt u dat uw vloer lekker warm aanvoelt? Elke Balterio Dolce vloer kan gecombineerd worden met vloerverwarming, mits u de juiste ondervloer toepast. Bij LaminaatenParket.nl is alle informatie aanwezig die u nodig heeft over dit onderwerp. Balterio Dolce vloeren worden geïnstalleerd met behulp van het gebruiksvriendelijke Uniclic systeem. Met dit eenvoudige systeem bespaart u een hoop tijd tijdens het leggen van de vloer.