Balterio Fortissimo Laminaat

Balterio Fortissimo Laminaat - Balterio

Krijgt uw vloer aardig wat te verduren? De vloeren uit de collectie Balterio Fortissimo zijn ijzersterk. Dankzij een robuuste dikte van maar liefst 12 mm en een zeer stevige kern behoort dit laminaat tot gebruiksklasse 33/AC5. Dit betekent dat de vloeren geschikt zijn voor ruimten die een zware belasting ondergaan, zoals restaurants en winkels. Maar ook voor hotels, zorgcentra of scholen is de Balterio Fortissimo collectie een mooie uitkomst. Bij commercieel gebruik krijgt u 15 jaar garantie op deze vloeren. Voor huishoudelijk gebruik is dat maar liefst 33 jaar. Balterio Fortissimo wordt geïnstalleerd met behulp van het PressXpress systeem. Dit gebruiksvriendelijke systeem werkt snel en zorgt voor een stevige constructie.

Goedkope Balterio Fortissimo vloeren

Onderhoud

Met Balterio Fortissimo laminaat geniet u van een natuurlijke uitstraling, terwijl u profiteert van de gemakken van laminaat. De vloeren zijn namelijk zeer makkelijk te reinigen en kennen geen ingewikkeld onderhoud. U houdt Balterio Fortissimo laminaat het mooist door regelmatig met een wisser of zachte bezem vuil te verwijderen. Voor regelmatig onderhoud, bijvoorbeeld eens in de twee weken, kunt u de vloer licht vochtig dweilen met verdund laminaatreiniger. 

De oppervlakte is behandeld met de True To Nature Touch technologie. Dit betekent dat de structuur op de planken gelijkloopt met de nerven van de houttekening. Hierdoor ziet de houtstructuur er zeer natuurgetrouw uit. De planken hebben een subtiele micro v-groef aan alle zijden. De groeven versterken het plankeneffect, waardoor de Balterio Fortissimo vloeren op echte parketvloeren lijken.

De planken hebben een formaat van 125.7 cm lang en 19.05 cm breed, een mooi uitgebalanceerd formaat. Elk decor is geïnspireerd op eikenhout. Middernacht Bruin Eik is de donkerste variant. Deze vloer heeft een zeer rijke en exclusieve uitstraling. Gaat u meer voor een authentieke look? Bekijk dan eens de Etna Eik of Lucca Eik.

Balterio Fortissimo showroom

Bezoekt u liever een fysieke winkel in plaats van een webshop? Heel begrijpelijk. Daarom heeft LaminaatenParket.nl meerdere vestigingen die u kunt bezoeken. Hier kunt u terecht voor het complete assortiment van Balterio Fortissimo laminaat. Ervaar zelf hoe de unieke True To Nature Touch technologie er werkelijk voor heeft gezorgd dat deze vloeren zeer natuurlijk aanvoelen. U kunt onze showroom bezoeken in Den Haag, Alkmaar of Utrecht. Hier kunt u ook terecht voor vrijblijvend advies en voor meer informatie over installatie, onderhoud of vloerverwarming. Onze medewerkers staan u graag te woord. U bent altijd van harte welkom bij LaminaatenParket.nl.