Balterio Grandeur

Sorteer op:
Balterio Grandeur - Balterio

Balterio Grandeur laminaat staat bekend om de innovatieve decors met een verfijnde vormgeving. U vindt altijd wel een product binnen deze serie die past bij uw woonstijl. Zowel in klassieke als moderne interieurs komt dit laminaat helemaal tot zijn recht. De serie Balterio Grandeur bestaat uit prachtig heldere houtstructuren. Deze laminaatvloeren geven u het geluid en het gevoel van een volle parketvloer. Balterio Grandeur laminaat vloeren kunnen wij voordelig aanbieden door een grote voorraad te houden in Den Haag en Alkmaar. U bent van harte welkom in één van de showrooms!

Andere series van Balterio laminaat:

 

Balterio Quattro Vintage

De nieuwe serie Balterio Quattro Vintage heeft zeer mooie en gewilde decors. Zachte houtstructuren met veel kleurschakeringen zorgen voor een natuurlijke en warme uitstraling.

Balterio Traffic

Balterio Traffic, de nieuwe collectie projectlaminaat. Deze extreem harde vloer biedt maar liefst 33 jaar garantie. Balterio Traffic is een 8 mm dikke laminaatvloer met een stevigde HDF kern.

Balterio Dolce

Een zeer bekende en gewilde serie is de Balterio Dolce. Dit laminaat heeft een zeer diepe houtstructuur. De Balterio Dolce is mat afgewerkt waardoor de natuurlijke uitstraling nog beter tot zijn recht komt.

Balterio Xperience Plus

Een serie met moderne houtmotieven die passen binnen ieder interieur. Balterio Xperience Plus heeft een keiharde toplaag en is dé ideale vloer voor in de woonkamer.

Balterio Impressio

De planken van Balterio Impressio zijn breed en kort. Met een aantal stoere decors van licht tot donker is er voor ieder wat wils.

Magnitude

De serie Balterio Magnitude staat bekend om de 'Chrome Zone' afwerking, waardoor het natuurgetrouwe effect duidelijk zichtbaar is.

Pure Stone

De prachtige serie Balterio Pure Stone bestaat uit decors met natuurgetrouwe stenenstructuren.

Senator

De serie Balterio Senator bestaat uit houtdecors met veel diepe en warme kleuren. Laminaat met een prima prijs-kwaliteitverhouding!

Tradition Quattro

Balterio Tradition Quattro laminaat is in één woord geweldig. Het laminaat van de serie Balterio Tradition Quattro is bijna niet van een echte houten vloer te onderscheiden.

Tradition Sculpture

De naam Tradition Sculpture zegt het eigenlijk al. De laminaatvloer is handgeschraapt. Door het reliëf in de plank lijkt de vloer van echt echt. De Tradition Sculpture is verkrijgbaar in vele bijzondere decors.

Tradition Elegant

Zowel leverbaar met tweezijdige, als vierzijdige v-groef: Balterio Tradition Elegant. De serie bestaat uit zeer moderne en klassieke houtdecors.

Tradition Sapphire

Balterio Tradition Sapphire heeft een zeer ruwe oppervlakte structuur. De handgeschraapte afwerking geeft de vloer een stoer en robuust uiterlijk. U heeft maar liefst 25 jaar garantie op Tradition Sapphire laminaat.


Balterio Grandeur

De lange en brede laminaat vloer Balterio Grandeur is een lust voor het oog. De Balterio Grandeur is maar liefst 9 mm dik en heeft groeven aan alle zijden. Hierdoor wordt het grote formaat extra goed benadrukt. Balterio Grandeur is leverbaar in een aantal prachtige decors.