Impressio NC 2017

Impressio NC 2017 - Balterio
Sorteer op:

Voor degenen die iets aparts in huis willen hebben is de Balterio Impressio NC 2017 absoluut de oriëntatie waard. Een opvallend product uit de Balterio Impressio NC 2017 serie is bijvoorbeeld de Middernacht Bruin Eik. Deze laminaatvloer heeft een diepe, warme en relatief donkere kleur. Het decor heeft veel verschillende bruintinten die voor een opvallend en stoer effect zorgen. Houdt u van meer rust? Dan is de Garda Eik meer geschikt. Dit decor heeft een zachtere uitstraling met een fijne houtstructuur. De collectie bestaat uit 16 verschillende decors. Een ander kenmerk van de Balterio Impressio NC 2017 collectie is de afmeting van de planken. Deze zijn ruim 126 centimeter lang en ruim 24 centimeter breed. Dat zijn relatief gezien vrij korte, brede planken. Hierdoor stralen de vloeren een bepaalde robuustheid uit. 

Goedkope Balterio Impressio vloeren

2V groef

Het laminaat uit de Balterio Impressio serie heeft een tweezijdige v-groef, oftewel 2V groef. Dit houdt in dat de lange plankzijden schuin zijn afgesneden en dat alle korte plankzijden naadloos op elkaar aansluiten. U kunt zich voorstellen dat hierdoor een typerend lijnenspel ontstaat. Het gebruik van tweezijdige groeven kan dan ook een manier zijn om de ruimte meer lengte te geven. Elke vloer uit deze collectie heeft naast een 2V groef ook een geborstelde structuur. Hierdoor voelt de vloer als echt hout aan. Ook krijgt u hierdoor meer grip en geen spiegelglad oppervlak.

Uniclic systeem

Gaat u de vloer zelf leggen? Balterio Impressio laminaat wordt geïnstalleerd met behulp van het Uniclic systeem, een eenvoudig legsysteem waarmee u de vloer stevig en snel geïnstalleerd krijgt. Het is ook mogelijk gebruik te maken van onze legservice. Voor meer informatie hierover kunt u het beste langskomen in een van onze filialen in Den Haag, Alkmaar, Roelofarendsveen, Amsterdam, Almere of Utrecht. Dan kunt u gelijk het laminaat in het echt bekijken en voelen. Bij LaminaatenParket.nl vindt u de meest uitgebreide Balterio Impressio collectie. 

Over Balterio

Met een laminaatvloer van het merk Balterio hoeft u niet te twijfelen aan de kwaliteit. Het merk staat bekend om laminaat dat jarenlang meegaat. De planken uit de Balterio Impressio serie hebben een dikte van 8 mm. De toplaag wordt zeer slijtvast gemaakt en is opgewassen tegen intensief gebruik in bijvoorbeeld de woonkamer, keuken, hal of slaapkamer. De producten uit dit assortiment hebben een garantie van maar liefst 25 jaar. 

U bent van harte welkom in één van onze filialen in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Alkmaar, Almere of Roelofarendsveen om Balterio laminaat vloeren te bekijken en te voelen.