Pure Stone NC 2017

Pure Stone NC 2017 - Balterio
Sorteer op:

Deze bijzonder collectie bestaat uit vier decors met een tegelstructuur. Met de Balterio Pure Stone NC 2017 collectie laat dit merk zien dat het een van de grootste spelers op de markt is die zich continu ontwikkelt in nieuwe designs en technieken. Limestone Wit is de meest lichte variant en heeft een zeer warme uitstraling. Gezoete Blauwsteen is de donkerste en komt het meest in de buurt van een leisteen. Gevlamde Blauwsteen is de grijze variant. Bijzondere kleurschakeringen geven een prachtig effect. Zo ook bij de Limestone Tabak, een zeer warme variant met verschillende bruintinten. De planken, oftewel tegels, van de Balterio Pure Stone NC 2017 serie hebben een unieke afmeting van 119.2 cm lang en 39.25 cm breed. De micro groeven benadrukken het tegelformaat en geven de indruk van een echte stenen vloer.

Goedkope Balterio Pure Stone vloeren

Trendy laminaat

Tegelstructuren zijn het helemaal in de interieurwereld! De laatste jaren is tegellaminaat razend populair geworden. De decors waren nog nooit zo realistisch. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. De Balterio Pure Stone collectie sluit perfect aan bij de huidige woontrends. Dit soort vloeren worden op dit moment vooral toegepast in industriële of vintage achtige interieurs. De combinatie tussen verschillende materialen met een natuurlijke uitstraling gaat een steeds grotere rol spelen in ons interieur. De Balterio Pure Stone collectie is ook ideaal om een bepaald gedeelte van de ruimte te onderscheiden van de rest. Denkt u bijvoorbeeld aan de vloer van een keuken of hal bekleed met tegellaminaat, terwijl de vloer van de woonkamer bekleed is met een houten motief.

Een ander voordeel van Balterio Pure Stone laminaat is dat deze lekker warm aanvoelt, in tegenstelling tot echte stenen vloeren. Elk product uit deze serie is ook te combineren met vloerverwarming. Laat u zich wel altijd goed informeren hierover. Het is noodzakelijk dat u de juiste ondervloer gebruikt voor uw situatie. Wilt u hier meer informatie hierover? Kom dan gerust langs in een van de LaminaatenParket.nl showrooms. Hier bent u naast informatie over vloerverwarming ook voor meer informatie over installatie en onderhoud aan het juiste adres.

Balterio Pure Stone showroom

Naast informatie kunt u in onze showrooms natuurlijk ook terecht voor het complete Balterio Pure Stone assortiment. Ervaar zelf hoe goed dit laminaat is uitgewerkt. 

U bent van harte welkom in één van onze filialen in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Alkmaar, Almere of Roelofarendsveen om Balterio laminaat vloeren te bekijken en te voelen.