Quattro Vintage NC 2017

Quattro Vintage NC 2017 - Balterio
Sorteer op:

Bent u op zoek naar authenticiteit? Met Balterio Quattro Vintage NC 2017 haalt u absoluut een warme sfeer in huis. Deze collectie bestaat uit 11 verschillende houtdecors die bijna niet van echt hout te onderscheiden zijn. Dit komt met name omdat een verouderde look van hout is nagebootst, vandaar de naam Balterio Quattro Vintage NC 2017. Opvallende nerven en kleine oneffenheden geven het laminaat een zeer realistische uitstraling. Ook is er gebruik gemaakt van meerdere kleurtinten, zoals dat ook in de natuur voorkomt. Binnen de collectie kan onderscheid worden gemaakt tussen grijze houttinten en meer bruine houttinten. De Zandstorm Eik heeft bijvoorbeeld een lichtgrijze, heldere kleur. De Gerookte Kastanje is meer bruin en donker. Het is maar net naar welke sfeer u op zoek bent. 

Goedkope Quattro Vintage laminaat vloeren

De laminaatplanken van Balterio Quattro Vintage hebben een voelbare oppervlaktestructuur. Hierdoor zijn de grove noesten, scheuren en nerven ook voelbaar. Ook krijgt de vloer hierdoor meer grip en is niet spiegelglad. De planken zijn ruim 19 centimeter breed en ruim 125 centimeter lang. De vierzijdige v-groef zorgt ervoor dat elke plank afzonderlijk wordt benadrukt. Ook dit draagt weer bij aan de realistische houtuitstraling. Balterio Quattro Vintage is echt voor de houtliefhebber die tegelijkertijd de gemakken wilt van een laminaatvloer. Met een van deze vloeren krijgt u echt de indruk dat u een vloer van massief hout in huis heeft liggen. Daarbij heeft u geen ingewikkeld onderhoud en is de vloer makkelijk te reinigen.

PressXpress systeem

Met het innovatieve PressXpress systeem kunt u de vloer met een handomdraai installeren. Voor de verbinding tussen de korte plankzijden hoeft u de planken alleen op elkaar te leggen. Vervolgens drukt u met niet al te veel moeite de verbinding in elkaar. De constructie van de lange plankzijden zijn zo ontworpen dat het in elkaar haken en recht leggen van de planken niet mis kan gaan. Het mechanisme doet het werk. Ook ontstaat er geen wrijvingskracht tijdens de installatie. Laat u de vloer toch liever door een specialist installeren? Geen probleem. Bij LaminaatenParket.nl kunt u gebruik maken van de legservice, makkelijk en goedkoop.

Wanneer u kiest voor een Balterio Quattro Vintage laminaatvloer hoeft u zich geen zorgen te maken over de duurzaamheid en kwaliteit. De planken van 8 mm dik zijn opgewassen tegen jarenlang intensief huishoudelijk gebruik. Balterio Quattro Vintage laminaat is ideaal voor bijvoorbeeld de slaapkamer, keuken, woonkamer of hal. U krijgt op dit product maar liefst 25 jaar garantie.

U bent van harte welkom in één van onze filialen in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Alkmaar, Almere of Roelofarendsveen om Balterio laminaat vloeren te bekijken en te voelen.