Balterio Stretto laminaat

Sorteer op:
Balterio Stretto laminaat - Balterio

Balterio Stretto laminaat elegant en verfijnd. De collectie Balterio Stretto voldoet aan zowel de kwaliteit- als vormgevingseisen die u mag stellen aan uw laminaatvloer. Binnen dit assortiment heeft u een ruime keuze uit verschillende houtdecors. Elk decor is perfect uitgewerkt en bijna niet te onderscheiden van echt hout. Om het realistische effect te versterken is een voelbare noesten- en nervenstructuur op de planken aangebracht. Hierdoor ziet het laminaat er niet alleen uit als echt hout, maar voelt het ook nog eens zo. Binnen de Balterio Stretto collectie zijn er zowel fijne als grovere houtstructuren te vinden. De Coronado Eik heeft bijvoorbeeld een grijze houtuitstraling met een fijne, zachte nerf. De Valencia Amandel daarentegen heeft een structuur met veel contrasterende kleurschakeringen. Het is natuurlijk maar net wat u wilt en hoe het design aansluit bij uw interieur.

Goedkope Balterio Stretto vloeren

Smalle planken

De planken hebben een smalle breedte van bijna 14 centimeter. Smalle planken zorgen voor een elegante uitstraling en kunnen de ruimte ook meer lengte geven. Ook hebben de laminaatplanken uit de serie Balterio Stretto een subtiele v-groef aan elke plankzijde. Dit wordt ook wel een 4V groef genoemd. Een 4V groef benadrukt het feit dat de vloer is opgebouwd uit afzonderlijke planken. Deze serie van Balterio is daarom een mooie keuze als u voor een authentieke uitstraling gaat. De v-groeven versterken namelijk het houten plankeneffect van de laminaatvloer.

Over Balterio

Het merk Balterio staat bekend om de hoge kwaliteit en duurzaamheid. Balterio Stretto laminaat heeft een dikte van 8 millimeter en is uitermate geschikt om intensief te worden belast in bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamer, hal of keuken. Dankzij de slijtvaste toplaag en robuuste kern zijn deze laminaatvloeren opgewassen tegen jarenlang intensief huishoudelijk gebruik. U heeft dan ook maar liefst 25 jaar garantie op Balterio Stretto laminaat. Ook is ieder product uit deze collectie geschikt om te combineren met vloerverwarming. Maar let op, laat u zich wel altijd goed informeren over welke ondervloer geschikt is voor uw situatie.

Bij LaminaatenParket.nl kunt u voor de meest uitgebreide Balterio Stretto collectie terecht. In onze showrooms kunt u deze collectie bekijken en voelen. Wij helpen u graag in een van onze filialen in Den Haag, Utrecht of Alkmaar. Hier kunnen wij u ook advies geven over het combineren met vloerverwarming. Ons assortiment bevat maar liefst negentien verschillende Balterio Stretto decors. Kom gerust langs en laat u inspireren!