Tradition Quattro 2017

Tradition Quattro 2017 - Balterio
Sorteer op:

De collectie Balterio Tradition Quattro 2017 kenmerkt zich door de traditionele en authentieke uitstraling. Het laminaat ziet eruit als een echte parketvloer. De natuurgetrouwe look wordt nog eens versterkt door de subtiele v-groeven op iedere plankzijde. De serie kan in drie categorieën worden verdeeld: bruintinten, grijstinten en naturelkleurige tinten. Zo vindt u altijd wel een Balterio Tradition Quattro 2017 vloer die past bij uw woonstijl. Er is één variant die zich ver onderscheidt van de rest, de Oud Leder Eik. Dit is de meest donkere variant binnen de collectie. De nerven zijn met een lichte kleur geaccentueerd, wat voor een speels en opvallend effect zorgt. Dankzij het True To Nature Touch effect zijn de vloeren uit deze serie bijna niet van echt parket te onderscheiden. De voelbare houtstructuur loopt gelijk met de nerftekening op het decor. De vloeren zien er dus niet alleen uit als echt hout, maar voelen ook nog eens zo. Een ander opvallend aspect van Balterio Tradition Quattro 2017 laminaat is dat niet elke plank exact dezelfde tint heeft. In de natuur is dit uiteraard ook niet zo. 

Goedkope Balterio Tradition Quattro vloeren

ClickXpress

Balterio Tradition Quattro laminaat wordt geïnstalleerd met behulp van het ClickXpress systeem. Dit systeem staan garant voor een snelle en eenvoudige installatie. ClickXpress is een wentelsysteem dat de panelen probleemloos in elkaar laat wentelen, met een stevige en naadloze vloer als resultaat. Wanneer u verhuist of renoveert, kunt u het laminaat uit elkaar halen en daarna probleemloos opnieuw in elkaar wentelen. ClickXpress is stevig, betrouwbaar en efficiënt.

De planken hebben een afmeting van 126.1 cm lang en 19.05 cm breed, een mooi uitgebalanceerd plankenformaat. Met een robuuste dikte van maar liefst 9 mm behoort dit laminaat tot de gebruiksklasse 32/AC4. Voor een drukbezochte woonkamer, hal of keuken zijn de vloeren uit de Balterio Tradition Quattro serie uitermate geschikt. Bij dit merk hoeft u niet te twijfelen aan de kwaliteit. Deze vloeren staan garant voor jarenlang intensief en onbezorgd woonplezier. U krijgt maar liefst 25 jaar garantie op Balterio Tradition Quattro laminaat.

LaminaatenParket.nl showrooms

Voor meer informatie over Balterio Tradition Quattro laminaat kunt u langskomen in een van onze showrooms in Den Haag, Alkmaar, Almere, Roelofarendsveen, Amsterdam of Utrecht. Hier kunnen wij u ook meer informatie geven over onderhoud, installatie en het combineren met vloerverwarming. Hier kunt u het complete assortiment van Balterio Tradition Quattro laminaat bewonderen. U bent altijd van harte welkom!

U bent van harte welkom in één van onze filialen in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Alkmaar, Almere of Roelofarendsveen om Balterio laminaat vloeren te bekijken en te voelen.