Tulip 2017

Tulip 2017 - Balterio
Sorteer op:

Authentieke laminaatvloeren voor een zacht prijsje. Dat is wat u kan verwachten van de Balterio Tulip 2017 collectie. Deze serie is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt, vandaar de naam Balterio Tulip 2017. Maar wat maakt de vloeren nou zo Hollands? Wel, dit merk heeft zich laten inspireren door elementen uit het Hollandse landschap, dat is terug te zien in bijvoorbeeld Salland Eik, Amsterdams Grenen en Molen Eik. Daarnaast geeft Balterio Tulip 2017 antwoord op de vraag naar grijze laminaatvloeren. Deze trend heeft zich de afgelopen jaren razendsnel ontwikkeld in de Nederlandse interieurwereld. 

Een moderne en heldere uitstraling

Vloeren met een grijstint geven een moderne en heldere uitstraling. Dit is onder andere terug te zien in de decors Haring Grijs en Betondorp Grijs. Ook zijn er een paar varianten binnen deze collectie die omschreven kunnen worden als een gewone, traditionele houten vloer zonder te veel fratsen. De Boeren Eik en Peperkoek Eik zijn hier twee voorbeelden van. En dat is wat de Nederlandse markt wilt: ‘gewoon goed, voor een goede prijs’!

De planken van Balterio Tulip hebben een afmeting van 126.1 cm lang en 19.25 cm breed, een mooi uitgebalanceerd plankenformaat. De tweezijdige v-groeven benadrukken de lengte, wat voor een elegante uitstraling zorgt. Het laminaat behoort tot gebruiksklasse 32/AC4. Dit betekent dat het geschikt is voor intensief huishoudelijk gebruik en licht commercieel gebruik. Met een vloer uit deze collectie geniet u dan ook van jarenlang onbezorgd woonplezier. Het installeren van de vloer werkt eenvoudig dankzij het gebruiksvriendelijke ClickXpress systeem. De planken zijn makkelijk in elkaar te haken. U krijgt maar liefst 20 jaar garantie op Balterio Tulip laminaat.

Voordelig laminaat

Naast het feit dat de Balterio Tulip collectie al voordelig geprijsd is, profiteert u bij LaminaatenParket.nl ook nog eens van de laagste prijsgarantie. Nergens vindt u Balterio Tulip voordeliger dan bij ons. Heeft u dit product toch ergens anders goedkoper gezien? Laat het ons weten, dan komen wij u tegemoet. Dankzij onze zeer grote voorraad kunnen wij u ook een snelle levering garanderen.

Balterio Tulip showroom

Bent u enthousiast geworden over deze collectie? Maar wilt u de vloeren eerst liever in het echt bekijken voordat u een beslissing neemt? Heel begrijpelijk. Daarom heeft LaminaatenParket.nl meerdere showrooms die u kunt bezoeken. Hier kunt u zelf ervaren hoe mooi het laminaat uit de Balterio Tulip serie is uitgevoerd. Onze filialen zijn gevestigd in Den Haag, Alkmaar, Almere, Roelofarendsveen, Amsterdam en Utrecht. 

U bent van harte welkom in één van onze filialen in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Alkmaar, Almere of Roelofarendsveen om Balterio laminaat vloeren te bekijken en te voelen.