Urban Tile 2017

Urban Tile 2017 - Balterio
Sorteer op:

Bent u op zoek naar een stoere, trendy uitstraling? Dan is deze serie zeker de oriëntatie waard. Dit merk weet als geen ander goed in te spelen op trends. Balterio Urban Tile 2017 is daar een goed voorbeeld van. Laminaatvloeren met een stenen uiterlijk zijn helemaal van nu. Het is stoer, industrieel en geeft een ruimtelijk effect. De collectie bestaat uit vier verschillende kleuren grijs: Basalt Terra, Kwarts Terra, Beton Terra en Ivory Terra. In de Beton uitvoering is nog een warme bruintint te ontdekken. Elk motief heeft een mooi gemêleerd effect en is bijna niet van echt steen te onderscheiden. De planken hebben een vierzijdige v-groef waardoor het lijkt alsof de vloer uit tegels bestaat. Daarnaast hebben de planken ook een voelbare, steenachtige structuur die fijn aanvoelt en de vloer niet spiegelglad maakt. 

Goedkope Balterio Urban Tile vloeren

Natuurlijke materialen combineren

De combinatie tussen natuurlijke materialen zoals hout en steen gaat een steeds grotere rol spelen in ons interieur. Balterio Urban Tile is ook uitermate geschikt om een bepaald gedeelte van de vloer te onderscheiden van andere gedeeltes. Denkt u bijvoorbeeld aan een vloer met een houten design in de woonkamer en een vloer met een tegel design in de hal of keuken. Combineer een Baterio Urban Tile vloer bijvoorbeeld met een van de vloeren uit een andere collectie van dit merk. Een product uit bijvoorbeeld de Balterio Grandeur collectie zou perfect kunnen aansluiten.

Over Balterio

Wilt u bij het uitzoeken van een vloer zeker zijn van de kwaliteit? Dan is het merk Balterio een mooie uitkomst. Al jarenlang is dit merk een van de grootsten op het gebied van laminaat. Het merk is continu op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van design en techniek. En dat resulteert in hoogwaardige producten. Een Balterio Urban Tile laminaatvloer is dan ook een investering voor lange termijn. De planken hebben een dikte van 8 mm en zijn opgewassen tegen intensief huishoudelijk gebruik. Ideaal voor een hal of een woonkamer die veel belopen wordt. U krijgt maar liefst 25 jaar garantie op deze vloeren.

Bij LaminaatenParket.nl profiteert u van de laagste prijsgarantie voor Balterio Urban Tile. Ook als u dit product ergens ander goedkoper heeft gezien kunnen wij u tegemoetkomen. Kom gerust langs in een van onze showrooms in Den Haag, Alkmaar, Almere, Roelofarendsveen, Amsterdam of Utrecht om dit prachtige laminaat te bewonderen. Met een zeer grote voorraad kunnen wij naast de laagste prijsgarantie ook voor een snelle levertijd zorgen.

U bent van harte welkom in één van onze filialen in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Alkmaar, Almere of Roelofarendsveen om Balterio laminaat vloeren te bekijken en te voelen.