Berry Alloc Barata - Berry Alloc

Sorteer op:
Berry Alloc Barata - Berry Alloc

Deze collectie bestaat uit twee verschillende decors: Regenwoud Eiken en Licht Eiken. Regenwoud Eiken is een prachtig decor met grijze kleurschakeringen. Licht Eiken is een lichtbruine variant met opvallende nerven. De planken van Berry Alloc Barata hebben een afmeting van 203.3 cm lang en 24 cm breed. Dit is relatief gezien een flink formaat. De vraag naar extra lange en brede planken is de laatste jaren enorm gegroeid. Deze kunnen de ruimte namelijk optisch groter laten lijken. Zo kan de afmeting van een laminaatplank invloed hebben op het ruimtelijke effect van uw woning. De planken hebben een subtiele vierzijdige v-groef die bijdraagt aan de realistische uitstraling. Deze Berry Alloc Barata laminaatvloeren zijn absoluut een waardevolle toevoeging aan uw interieur. 

Goedkope Berry Alloc Barata vloeren

Onderhoud

De twee decors zijn bijna niet van echt hout te onderscheiden. Terwijl u geniet van een natuurlijke uitstraling, profiteert u van de gemakken van laminaat. Berry Alloc Barata laminaat kent minimaal onderhoud en is zeer makkelijk te reinigen. U houdt de vloer het mooist door regelmatig vuil te verwijderen met een zachte bezem of wisser. Voor regelmatig onderhoud, bijvoorbeeld eens in de twee weken, kunt u de vloer licht vochtig dweilen met verdund laminaatreiniger. Naast het makkelijke onderhoud mag de prijs uiteraard ook niet onopgemerkt blijven.

Met een dikte van 8 mm en een stevige MDF-kern behoort Berry Alloc Barata laminaat tot gebruiksklasse 32/AC4. Dit betekent dat het laminaat ideaal is voor bijvoorbeeld een drukbezochte woonkamer, hal of keuken. Maar ook voor een winkelruimte die niet al te veel belopen wordt zijn deze vloeren zeer geschikt. Bij dit merk hoeft u niet te twijfelen aan de kwaliteit. Berry Alloc Barata laminaat is opgewassen tegen jarenlang onbezorgd en intensief woonplezier. Wanneer u in een van deze vloeren investeert, is dat voor de lange termijn. U krijgt maar liefst 20 jaar garantie op deze producten.

Berry Alloc Barata showroom

Bij LaminaatenParket.nl kunt u het complete Berry Alloc Barata assortiment bekijken. U bent altijd van harte welkom in een van onze showrooms. Deze zijn gevestigd in Den Haag, Alkmaar, Amsterdam, Roelofarendsveen, Almere en Utrecht. Hier kunt u ook terecht voor vrijblijvend advies en informatie over onderhoud, installatie en vloerverwarming. Wij hanteren de laagste prijsgarantie. Zelfs als u Berry Alloc Barata laminaat ergens anders goedkoper heeft gezien, kunnen wij u tegemoetkomen. Dankzij de zeer grote voorraad die wij beheren kunnen wij u naast de laagste prijs ook een snelle levering garanderen. 

Bij LaminaatenParket.nl kunnen wij u vrijblijvend advies geven. U kunt hiervoor het beste langskomen in een van onze showrooms, in Den Haag, Alkmaar, Amsterdam, Roelofarendsveen, Almere of Utrecht. Wij helpen u graag.