Berry Alloc Chic - Berry Alloc

Sorteer op:
Berry Alloc Chic - Berry Alloc

Deze collectie bestaat uit zes verschillende decors met zachte kleuren. De motieven zijn vrij overzichtelijk en hebben niet te veel opvallende accentueringen. Berry Alloc Chic is een goede keuze wanneer u op zoek bent naar een rustige basis voor uw interieur. Elk decor is geïnspireerd op eikenhout. Een populair product uit deze serie is de Wales Eik, een vrij lichte houtkleur. Dit product heeft iets weg van een ‘white wash’ effect, een behandeling die erg gewild is bij de afwerking van houten vloeren. 

Goedkope Berry Alloc Chic vloeren

Smalle planken

Opvallend aan de afmeting van deze planken is dat ze relatief smal zijn. De planken van Berry Alloc Chic zijn bijna 130 cm lang en ruim 15 cm breed. Smalle planken worden als elegant ervaren omdat ze de vloer een uitstraling geven van parket. Met een dikte van 8 mm is Berry Alloc Chic geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik. Ideaal voor een drukbezochte woonkamer, hal of keuken. De subtiele vierzijdige v-groeven versterken het afzonderlijke plankeneffect, dat ook nog eens bijdraagt aan de realistische parket uitstraling.

Over Berry Alloc

Dit merk staat bekend om een uniek assortiment vloeren die in de meest uiteenlopende designs te verkrijgen zijn. Naast het standaard assortiment heeft dit merk ook een High-Tech Laminaat assortiment. Deze uitvoeringen staan bekend als een van de meest sterke en duurzame laminaatvloeren ter wereld. Dus bent u op zoek naar laminaat dat flink wat te verduren gaat krijgen? Dan is het High-Tech assortiment zeker de oriëntatie waard. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld een restaurant, een winkel die veel wordt belopen of zelfs luchthaven.

Berry Alloc Chic laminaat wordt geïnstalleerd met behulp van het innovatieve Uniclic systeem. Dankzij deze snelle en eenvoudige installatie kunt u een hoop tijd en energie besparen tijdens het leggen van de vloer. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de LaminaatenParket.nl legservice. Elk product uit de Berry Alloc Chic serie kan gecombineerd worden met vloerverwarming. Laat u zich wel altijd goed informeren over welke ondervloer u precies nodig heeft voor uw situatie. 

Bij LaminaatenParket.nl kunnen wij u vrijblijvend advies geven. U kunt hiervoor het beste langskomen in een van onze showrooms, in Den Haag, Alkmaar, Amsterdam, Roelofarendsveen, Almere of Utrecht. Wij helpen u graag.