Berry Alloc Elegance - Berry Alloc

Berry Alloc Elegance - Berry Alloc

Deze collectie bestaat uit twintig moderne decors met warme en zachte kleuren. Berry Alloc Elegance is een serie die goed inspeelt op de huidige woontrends. De vloeren zijn dankzij hun rustige uitstraling een perfecte basis voor het interieur. Walnoot Klassiek is een van de donkerste varianten met een zeer rijke uitstraling. Opvallend aan de Vries Eik, Kastanje Eik, Hazelnoot Eik en Eik Basalt is dat het decor uit vrij gemêleerde kleuren bestaat. Hierbij worden de noesten van het hout nog eens extra benadrukt. Deze hebben een donkerdere kleur dan de rest van het hout, net zoals in de natuur. Binnen de collectie Berry Alloc Elegance vindt u altijd wel een vloer die bij u past. 

Goedkope Berry Alloc Elegance vloeren

Lange planken

Berry Alloc Elegance laminaatplanken hebben een afmeting van ruim 24 centimeter breed en ruim twee meter lang. Lange planken geven de ruimte een elegante en ruimtelijke uitstraling. Ze worden steeds populairder, mede omdat het de ruimte optisch meer lengte kan geven. Dankzij de subtiele vierzijdige v-groef is elke plank afzonderlijk goed zichtbaar. Hierdoor is de vloer bijna niet van een echte parketvloer te onderscheiden. De lange planken hebben een robuuste dikte van 9 mm. Elk decor heeft een voelbare houtstructuur. De matglanzende finishing draagt bij aan de realistische houtuitstraling. Berry Alloc Elegance ziet er dus niet alleen uit als echt hout, maar voelt ook nog eens zo.

Even belangrijk als de vloer zelf is de afwerking. Het is mogelijk om Berry Alloc Elegance plinten te gebruiken. Deze plinten zorgen ervoor dat het eindresultaat helemaal tot zijn recht komt. Het is natuurlijk ook mogelijk om witte plinten toe te passen, iets wat we de laatste tijd ook steeds vaker zien. De laminaatvloeren worden geïnstalleerd met behulp van het innovatieve Uniclic systeem. Dankzij deze eenvoudige en snelle installatie kunt u een hoop tijd en energie besparen tijdens het leggen van de vloer. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om gebruik te maken van de LaminaatenParket.nl legservice, voordelig en gemakkelijk. 

Elk product uit de Berry Alloc Elegance serie kan gecombineerd worden met vloerverwarming. Laat u zich wel altijd goed informeren over welke ondervloer u precies nodig heeft voor uw situatie.

Bij LaminaatenParket.nl kunnen wij u vrijblijvend advies geven. U kunt hiervoor het beste langskomen in een van onze showrooms, in Den Haag, Alkmaar, Amsterdam, Roelofarendsveen, Almere of Utrecht. Wij helpen u graag.