Berry Alloc Empire - Berry Alloc

Berry Alloc Empire - Berry Alloc

De vloeren uit deze serie zijn opgebouwd uit zachte, elegante houtkleuren. Berry Alloc Empire vloeren zijn een perfecte basis voor het interieur. De neutrale decors gaan moeiteloos op in de omgeving. De nerven en noesten zijn met een iets donkere kleur geaccentueerd, wat het natuurgetrouwe karakter naar voren laat komen. Naast het feit dat de vloeren er natuurlijk uit zien, voelen ze ook nog eens zo. Er is namelijk een voelbare structuur op de planken aangebracht. De decors van Berry Alloc Empire lopen onderling zeer uiteen. De variant Schuur Hout heeft een geleefde uitstraling. Bij de variant Zaag Eik zijn tegendraadse krassen aangebracht voor een echte vintage look. Kastanje Nacht is de meest donkere variant en heeft een warme uitstraling. De Scandinavische Den daarentegen is een koel, helder decor. En voor een traditioneel eikenmotief is Millenium Eik Natuur een mooie uitkomst. U vindt hoe dan ook een Berry Alloc Empire laminaatvloer die past bij uw woonstijl. 

Goedkope Berry Alloc Empire vloeren

Berry Alloc Empire laminaatplanken zijn 128.8 cm lang en 18.6 cm breed, een mooi uitgebalanceerd plankenformaat. Wanneer u investeert in een van deze producten is dat voor de lange termijn. Dankzij de robuuste dikte van 11 mm behoort dit laminaat tot gebruiksklasse 33/AC5. Dit betekent dat het is opgewassen tegen zware belasting. Berry Alloc Empire vloeren kunnen daarom ook worden toegepast in bijvoorbeeld restaurants, kantoren, scholen of zorgcentra.

Voordelig laminaat

Het voordeel van laminaat is uiteraard de prijs en het onderhoud. Met een Berry Alloc Empire vloer lijkt het alsof u een echte parketvloer in huis heeft, terwijl deze geen ingewikkeld onderhoud nodig heeft. Daarnaast mogen de voordelige kosten ook niet onopgemerkt blijven. Berry Alloc Empire laminaat staat dan ook bekend om de goede prijs-kwaliteitverhouding.

Berry Alloc Empire showroom

Bij LaminaatenParket.nl kunt u het complete Berry Alloc Empire assortiment bekijken. U bent altijd van harte welkom in een van onze filialen. Deze zijn gevestigd in Den Haag, Alkmaar, Almere, Roelofarendsveen, Amsterdam en Utrecht. Hier kunt u ook terecht voor vrijblijvend advies en informatie over onderhoud, installatie en vloerverwarming. Wij hanteren de laagste prijsgarantie. Zelfs als u Berry Alloc Empire laminaat ergens anders goedkoper heeft gezien, kunnen wij u tegemoetkomen. Dankzij de zeer grote voorraad die wij beheren kunnen wij u naast de laagste prijs ook een snelle levering garanderen.

Bij LaminaatenParket.nl kunnen wij u vrijblijvend advies geven. U kunt hiervoor het beste langskomen in een van onze showrooms, in Den Haag, Alkmaar, Amsterdam, Roelofarendsveen, Almere of Utrecht. Wij helpen u graag.