Berry Alloc Loft - Berry Alloc

Berry Alloc Loft - Berry Alloc

Bent u op zoek naar een traditionele laminaatvloer met een moderne twist? De collectie Berry Alloc Loft bestaat uit 8 prachtige decors met moderne kleuren. Elk decor is een perfecte basis voor het interieur. De planken hebben geen groeven waardoor de vloer geheel vlak is. Dit zorgt voor een rustig en harmonieus effect. Elk decor is geïnspireerd op eikenhout. De kleuren binnen de Berry Alloc Loft collectie lopen onderling zeer uiteen. Zo is Eik Witte Chocolade de meest lichte variant. Een prachtig chique vloer die perfect zou staan in een klassiek interieur. Bij LaminaatenParket.nl attenderen wij u er wel altijd op dat vuil eerder zichtbaar is op wit laminaat, in tegenstelling tot andere kleuren. De variant Zilvergrijze Eik is veel donkerder en heeft een zeer rijke uitstraling. De meest warme kleur is absoluut de Havana Eik, een diepbruine kleur met opvallende nerven. Mogen de noesten van het hout er wat u betreft echt uitspringen? Dan is de Elegante Lichte Eik wellicht een mooie uitkomst. U vindt hoe dan ook een Berry Alloc Loft vloer die bij u past. 

Goedkope Berry Alloc Loft vloeren

Met een lengte van 128.8 cm en een breedte van 18.6 cm heeft Berry Alloc Loft laminaat een mooi uitgebalanceerd plankenformaat. Met een dikte van 8 mm en een zeer stevige MDF-kern behoren de producten tot gebruiksklasse 32/AC4. De vloeren zijn ideaal voor een veel belopen woonkamer, hal of keuken van een gezinswoning. Het is ook mogelijk om Berry Alloc Loft laminaat te combineren met vloerverwarming. Laat u zich wel altijd goed informeren over dit onderwerp, zodat u de juiste ondervloer toepast.

Een absoluut voordeel van Berry Alloc Loft laminaat is de prijs. Dit merk staat dan ook bekend om een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook zijn de vloeren zeer makkelijk te onderhouden. U houdt een Berry Alloc Loft vloer het mooist door regelmatig stof en vuil te verwijderen met een zachte bezem of wisser. Voor regelmatig onderhoud, bijvoorbeeld eens in de twee weken, kunt u de vloer licht vochtig dweilen met verdund laminaatreiniger. U geniet dus van de uitstraling van een echte parketvloer, maar hoeft geen rekening te houden met ingewikkeld en intensief onderhoud.

Berry Alloc Loft showroom

Bent u geïnteresseerd in dit product maar wilt u de vloeren liever eerst in het echt bekijken? Heel begrijpelijk. Daarom kunt u een van de LaminaatenParket.nl showrooms bezoeken. Deze zijn gevestigd in Den Haag, Almere, Roelofarendsveen, Amsterdam, Alkmaar en Utrecht. Hier kunt u het complete assortiment van Berry Alloc Loft laminaat bekijken, en voelen. Ook kunt u hier terecht voor meer informatie over vloerverwarming, onderhoud en installatie. 

Bij LaminaatenParket.nl kunnen wij u vrijblijvend advies geven. U kunt hiervoor het beste langskomen in een van onze showrooms, in Den Haag, Alkmaar, Amsterdam, Roelofarendsveen, Almere of Utrecht. Wij helpen u graag.