Berry Alloc Naturals - Berry Alloc

Berry Alloc Naturals - Berry Alloc

Dit is een prachtige collectie laminaatvloeren die bijna niet van echte houten vloeren te onderscheiden zijn. Alle decors uit de Berry Alloc Naturals serie zijn geïnspireerd op eikenhout, met uitzondering op de Teak en de Canades Den. Teak heeft een donkere kleur met een robuuste uitstraling, zoals u dat ook van echt teakhout gewend bent. De Canadese Den is daarentegen veel lichter. Een helder decor met geaccentueerde noesten voor een realistisch houteffect. 

Goedkope Berry Alloc Naturals vloeren

De planken van Berry Alloc Naturals hebben een afmeting van 18.6 cm breed en 128.8 cm lang. Dankzij de tweezijdige v-groeven op de planken ontstaat er een mooi lijnenspel dat de ruimte optisch meer lengte geeft. Met een dikte van 8 mm is Berry Alloc Naturals laminaat geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik. Denkt u bijvoorbeeld aan een drukbezochte woonkamer, keuken of hal. Met een van deze producten bent u in ieder geval verzekerd van jarenlang onbezorgd woonplezier. Elk product uit deze serie heeft gebruikersklasse 32/AC4. Dit betekent dat naast intensief huishoudelijk gebruik de vloeren ook geschikt zijn voor licht commercieel gebruik. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld een winkel of showroom die niet al te veel belopen wordt.

Dankzij het innovatieve Uniclic systeem kunt u een hoop tijd en energie besparen tijdens het installeren van de vloer. Het Uniclic systeem is eenvoudig in gebruik en staat garant voor een zeer stevige laminaatvloer. Ook wanneer u de vloer moet de-installeren, met bijvoorbeeld verhuizen, zal de vloer er niet minder stevig op worden.

Over Berry Alloc

Bij dit merk hoeft u niet te twijfelen aan de kwaliteit. De vloeren zijn opgewassen tegen intensief gebruik. De slijtvaste toplaag zorgt ervoor dat de vloeren garant staan voor jarenlang intensief woonplezier. Berry Alloc Naturals laminaat is betrouwbaar en duurzaam. De tijdloze dessins en goede kwaliteit maken een laminaatvloer van dit merk een waardevolle investering voor lange termijn. U krijgt maar liefst 25 jaar garantie op deze vloeren. Bij LaminaatenParket.nl kunt u het meest uitgebreide assortiment van Berry Alloc Naturals bewonderen. 

Bij LaminaatenParket.nl kunnen wij u vrijblijvend advies geven. U kunt hiervoor het beste langskomen in een van onze showrooms, in Den Haag, Alkmaar, Amsterdam, Roelofarendsveen, Almere of Utrecht. Wij helpen u graag.