Berry Alloc Primeros - Berry Alloc

Sorteer op:
Berry Alloc Primeros - Berry Alloc

De collectie Berry Alloc Primeros bestaat uit drie decors met een natuurlijke en exclusieve uitstraling van eikenhout. Elk decor heeft een fijne houtstructuur die voelbaar is. Hierdoor zien de planken er niet alleen uit als echt hout, maar voelen ook nog eens zeer natuurgetrouw aan. Het is net alsof u een massieve houten parketvloer in huis heeft liggen. Dit effect wordt nog eens versterkt door de subtiele vierzijdige v-groeven. De meest opvallende variant is de Elegant Grijze Eik. De opvallende nerven en kleurschakeringen zorgen voor een dynamische uitstraling. Een mooie uitkomst wanneer u vindt dat de vloer gezien mag worden!  

Goedkope Berry Alloc Primeros vloeren

Extra lange en brede planken

Opvallend aan Berry Alloc Primeros laminaat is onder andere het formaat. De planken zijn relatief gezien erg lang en breed. Iets wat momenteel erg populair is in de interieurwereld. Met deze collectie weet Berry Alloc dan ook goed in te spelen op de huidige woontrends. Het grote formaat kan de ruimte optisch groter laten lijken. Ook zorgen lange, brede planken voor een robuuste en exclusieve uitstraling. De planken van Berry Alloc Primeros laminaat zijn maar liefst 203.2 cm lang en 24 cm breed.

Berry Alloc Primeros laminaat heeft een lange levensduur. U krijgt maar liefst 25 jaar fabrieksgarantie op deze producten. Wanneer u de vloer moet de-installeren tijdens een verhuizing, zal deze in een perfecte staat blijven. Als u investeert in een Berry Alloc Primeros laminaatvloer is dat voor de lange termijn. De vloeren worden geïnstalleerd met behulp van het gebruiksvriendelijke Uniclic systeem. Met dit systeem kunt u een hoop tijd besparen tijdens het leggen van de vloer. Uniclic garandeert een zeer eenvoudige plaatsing en stevige ligging. Laat u de vloer liever installeren door een specialist? U kunt gebruik maken van de LaminaatenParket.nl legservice. De legkosten kunt u gelijk bij uw bestelling toevoegen aan het winkelmandje. U kunt natuurlijk ook langskomen in een van onze filialen voor meer informatie.

Bij LaminaatenParket.nl hebben wij een zeer grote voorraad Berry Alloc Primeros laminaat. Wij kunnen u daarom een snelle levering garanderen. Daarnaast hanteren we de laagste prijsgarantie. Heeft u dit product ergens anders goedkoper gezien? Laat het ons weten, dan komen wij u tegemoet.

Er zijn meerdere showrooms die u kunt bezoeken om Berry Alloc Primeros laminaat in het echt te bekijken. Deze zijn gevestigd in Den Haag, Utrecht, Amsterdam, Roelofarendsveen, Almere en Alkmaar. Kom gerust langs voor vrijblijvend advies en inspiratie!