Douwens Dekker Aardig Laminaat

Sorteer op:
Douwens Dekker Aardig Laminaat - Douwes Dekker

Bent u op zoek naar een natuurlijke uitstraling? De collectie Douwes Dekker Aardig laminaat kenmerkt zich door de zachte kleuren met een fijne houtstructuur. Elk decor heeft een voelbare poriënstructuur die voor een zeer realistisch effect zorgt. De noesten en nerven zijn extra diep in het laminaat geperst. Hierdoor zijn de vloeren bijna niet van echt hout te onderscheiden Met een Douwes Dekker Aardig vloer haalt u de natuur in huis! En terwijl u geniet van de natuur, profiteert u van de voordelen van laminaat. De vloeren hebben namelijk weinig onderhoud nodig en zijn uitermate makkelijk te reinigen. U houdt Douwes Dekker Aardig laminaat het mooist door regelmatig met een zachte bezem vuil te verwijderen. Eens in de twee weken kunt u de vloer licht vochtig dweilen met een laminaatreiniger. Naast minimaal onderhoud heeft laminaat natuurlijk ook als voordeel dat het relatief gezien erg voordelig geprijsd is. 

Goedkope Douwes Dekker Aardig vloeren

De trendy kleuren van de Douwes Dekker Aardig collectie zien we steeds vaker terugkomen in het interieur. De kleuren zijn namelijk niet te opvallend en daarom een perfecte, neutrale basis voor een woonruimte. Het laminaat is met veel sferen te combineren, of het nou gaat om een landelijke of een klassieke stijl. Deze collectie bestaat dus uit vrij rustige kleuren waar u alle kanten mee op kan. U vindt altijd wel een Douwes Dekker Aardig laminaatvloer die bij u past.

Voordelig laminaat

Een voordeel van Douwes Dekker Aardig laminaat is ongetwijfeld de prijs. Daarbij hoeft u niet te twijfelen aan de kwaliteit. De vloeren behoren tot gebruiksklasse 32/AC4 en kunnen daarom worden toegepast in ruimten die intensief gebruikt worden. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld een drukbezochte woonkamer in een gezinswoning. Met een Douwes Dekker Aardig laminaatvloer bent u hoe dan ook verzekerd van jarenlang onbezorgd woonplezier. Bij LaminaatenParket.nl hanteren we ook nog eens de laagste prijsgarantie. Dus heeft u dit product ergens anders goedkoper gezien? Laat het ons weten, dan komen wij u tegemoet.

Douwes Dekker Aardig showroom

Bent u geïnteresseerd in deze collectie, maar wilt u de vloeren eerst liever in het echt bekijken. Heel begrijpelijk. Daarom heeft LaminaatenParket.nl meerdere vestigingen die u kunt bezoeken. Hier kunt u het complete Douwes Dekker Aardig assortiment bekijken en voelen. In onze showrooms kunt u ook terecht voor vrijblijvend advies en informatie over bijvoorbeeld vloerverwarming, installatie en onderhoud. U bent altijd van harte welkom bij LaminaatenParket.nl. Onze medewerkers helpen u graag.