Charmant

Charmant - Douwes Dekker
Sorteer op:

Deze serie bestaat uit vier prachtige kleuren: Tijdloos Eiken Naturel, Tijdloos Eiken Wit, Tijdloos Eiken Licht en Tijdloos Eiken Grijs. Douwes Dekker Charmant laminaat heeft een natuurlijke uitstraling met een zeer fijne houtstructuur. Elke kleur is een perfecte, neutrale basis voor het interieur. De planken hebben geen groeven, wat de vloer geheel vlak maakt. Dit draagt bij aan de rustige sfeer die deze vloeren aan de ruimte geven. Douwes Dekker Charmant vloeren stralen een gevoel van harmonie en evenwicht uit. En dat is wat u nodig heeft in uw leefomgeving. 

Goedkope Douwes Dekker Charmant vloeren

De planken van Douwes Dekker Charmant hebben een afmeting van 128.5 cm lang en 19.2 cm breed, een mooi uitgebalanceerd plankenformaat. Met een dikte van 8 mm en een robuust MDF-kern behoren deze producten tot gebruiksklasse 32/AC4. Dit betekent dat ze kunnen worden toegepast in ruimten die intensief worden belast. Denkt u bijvoorbeeld aan een drukke gezinswoning met kinderen of huisdieren. Maar ook voor een winkelruimte die niet al te veel belopen wordt zijn deze producten een mooie uitkomst. De slijtvaste- en krasbestendige toplaag kan aardig tegen een stootje. U krijgt 15 jaar garantie op Douwes Dekker Charmant laminaatvloeren. De vloeren zijn te combineren met vloerverwarming. Maar let op, laat u zich wel altijd goed informeren over welke ondervloer u precies moet gebruiken. Dit is erg belangrijk om ongewenste situaties te voorkomen. Douwes Dekker Charmant vloeren worden eenvoudig geïnstalleerd met een gebruiksvriendelijk kliksysteem. Hiermee kunt u een hoop tijd en energie besparen tijdens het leggen van de vloer. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de LaminaatenParket.nl legservice. De legkosten kunt u gelijk toevoegen aan uw winkelmandje.

Douwes Dekker Charmant showroom

Bezoekt u liever een fysieke winkel in plaats van een webshop? Dat kan. LaminaatenParket.nl heeft meerdere showrooms die u kunt bezoeken. Deze zijn gevestigd in Den Haag, Amsterdam, Roelofarendsveen, Almere, Utrecht en Alkmaar. Voor meer informatie over vloerverwarming, onderhoud of installatie bent u hier aan het juiste adres. Ook kunt u hier het Douwes Dekker Charmant assortiment bekijken en voelen. Wij hanteren de laagste prijsgarantie. Heeft u dit product ergens anders goedkoper gezien? Laat het ons weten, dan kunnen wij u tegemoetkomen.

Dankzij een zeer grote voorraad Douwes Dekker Charmant laminaat kunnen wij u ook nog eens een snelle levering aanbieden. U bent van harte welkom in de filialen van LaminaatenParket.nl.