Douwes Dekker Robuust Laminaat

Sorteer op:
Douwes Dekker Robuust Laminaat - Douwes Dekker

Krijgt uw vloer aardig wat te verduren? De robuuste dikte van 9 mm en een stevige MDF-kern maakt Douwes Dekker Robuust laminaat geschikt voor intensief huishoudelijk en licht commercieel gebruik. Denkt u hierbij aan een veel belopen woonruimte of keuken van een gezin. Maar ook voor een winkel, hal of showroom is dit laminaat erg geschikt. De slijtvaste toplaag is goed opgewassen tegen krassen. Daarnaast is het laminaat zeer gemakkelijk te onderhouden. Met Douwes Dekker Robuust geniet u van een uitstraling van hout en profiteert u van de gemakken van laminaat. Ook de prijs kan niet onopgemerkt blijven. De vloeren kennen een uiterst goede prijs-kwaliteitverhouding, iets waar dit merk onder andere bekend om staat. 

Goedkope Douwes Dekker Robuust vloeren

De planken hebben een extra lange lengte. Hierdoor krijgt de vloer een rijke en ruimtelijke uitstraling. De Douwes Dekker Robuust collectie bestaat uit zes natuurlijke decors. De aangebrachte houtnoesten zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Met een van deze vloeren lijkt het net alsof u een echte parketvloer heeft liggen. Dit effect wordt nog eens versterkt door de vierzijdige v-groeven die de afzonderlijke planken benadrukken. Douwes Dekker Robuust vloeren hebben een matglanzende finishing. Hierdoor voelt de vloer fijn aan. Ook draagt het bij aan de natuurlijke uitstraling. Door deze finishing lijkt het namelijk alsof de vloer uit authentiek, geolied hout bestaat.

Lange brede planken

Douwes Dekker Robuust laminaat heeft vergeleken met andere producten een flink formaat. De planken hebben een lengte van maar liefst 220 cm en een breedte van 24.3 cm. Lange en brede planken zijn het helemaal in de interieurwereld. Niet gek, want ze dragen bij aan de ruimtelijkheid van uw woning. Met Douwes Dekker Robuust laminaat weet dit merk goed in te spelen op de huidige woontrends. Of het nou gaat om een landelijk interieur of een klassiek-modern interieur, u vindt altijd wel een Douwes Dekker Robuust laminaatvloer die goed aansluit bij uw woonstijl en aan al uw eisen voldoet.

Douwes Dekker Robuust showroom

Bij LaminaatenParket.nl kunt u het complete assortiment van Douwes Dekker Robuust laminaat bekijken. Wij hebben meerdere showrooms, gevestigd in Den Haag, Alkmaar en Utrecht. Ook als u meer informatie wilt over installatie, onderhoud of vloerverwarming bent u hier aan het juiste adres. Onze medewerkers staan u graag te woord. Bij LaminaatenParket.nl profiteert u van de laagste prijsgarantie, zelfs wanneer u Douwes Dekker Robuust laminaat ergens anders goedkoper heeft gezien. U bent van harte welkom in een van onze filialen.