Classic Aqua+

Classic Aqua+ - Egger Laminaat
Sorteer op:

Geen producten gevonden. Pas uw filter aan.

Classic Aqua+ 

Zoals de naam eigenlijk al zegt is de Egger Aqua + een laminaatvloer die "waterproof" is. De Egger Aqua+ is een prachtige collectie van Egger die zo ontworpen is dat hij nog beter bestand is tegen water dan een normale laminaatvloer. Deze collectie is namelijk 5 keer beter bestand tegen water dan klassieke laminaatvloeren. 

Door de uitgebreide keuze uit kleuren, patronen en motieven variërend van steen naar hout zorgt ervoor dat u in elke ruimte van uw woning de ultieme luxe kunt ervaren. Zo is het zelfs mogelijk om een prachtige luxe wellness uitstraling te geven aan uw badkamer of toilet met deze unieke collectie laminaatvloeren. 

Vind uw Classic Aqua+ bij Laminaat en Parket. Bekijk het aanbod online op www.LaminaatenParket.nl of bezoek een van onze showrooms in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen of Utrecht. 

Meer over de Classic Aqua+ 

Egger Classic Aqua+ laminaatvloeren zijn hele fijne vloeren voor elke kamer in uw woning of commerciële ruimtes zoals winkels, in de horeca of op kantoor. Wat deze laminaat collectie zo fijn maakt is het unieke kliksysteem UNI fit. Dit kliksysteem laat uw laminaat zweven en er is dus geen verlijming nodig. 

De Classic Aqua+ laminaatvloeren zijn zeer stevig en zullen niet vervormen als de omgevingsomstandigheden veranderen. Daarnaast zijn de laminaatvloeren zeer gemakkelijk hygiënisch schoon te maken en te onderhouden, zelfs met een stoomreiniger. De Aqua+ collectie heeft ook waterdichte vloerlijsten in bijpassend decor.

Bekijk deze collectie bij Laminaat en Parket, online of bezoek een van de showrooms in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen of Utrecht. Bekijk ook de andere collecties van Egger laminaatvloeren.