Elesgo

Elesgo - Laminaat en laminaatvloeren
Sorteer op:

Elesgo laminaat vloeren staan voor kwaliteit, technische innovatie, design en ecologische duurzaamheid. De vloeren zijn buitengewoon slijtvast, antistatisch en zeer krasbestendig. Daarnaast hebben Elesgo laminaat vloeren een 100% gesloten oppervlak en zijn daardoor zeer onderhoudsvriendelijk. Het assortiment bestaat uit decors met allerlei verschillende afwerkingen. Elesgo onderscheidt zich met de Supergloss collectie, een serie laminaat uitgevoerd in hoogglans. De Supergloss vloeren zijn voor degenen die het net even anders willen.

Goedkope Elesgo laminaat vloeren

Elesgo laminaat vloeren worden geproduceerd door de Duitse fabrikant HDM, gevestigd in Möckern. Hier wordt enkel gebruikt gemaakt van de nieuwste technologieën. Elesgo laminaat vloeren worden volgens een gecontroleerd en milieuvriendelijk proces tot stand gebracht. De vloeren hebben een extreem duurzaam oppervlak. Bij Laminaat en Parket profiteert u van de laagste prijs op de markt. U bent van harte welkom in één van de filialen om Elesgo laminaat vloeren te bekijken en te voelen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Amsterdam, Roelofarendsveen, Almere, Den Haag, Alkmaar en Utrecht.