Haro

Haro - Laminaat en laminaatvloeren kopen?
Sorteer op:

Geen producten gevonden. Pas uw filter aan.

Haro laminaat vloeren staan voor degelijkheid en een perfecte afwerking. De collectie Gran Via heeft de mooiste houtdessins. De fijne structuren met natuurgetrouwe houtnoesten en nerflijnen geven u de indruk van een echte houten vloer. Een Haro laminaat vloer brengt dan ook een natuurlijke, rustige sfeer in huis. De matglanzende vloeren zijn een aanwinst voor iedere woning. Kiest u voor Haro, dan kiest u voor kwaliteit en design.

Goedkope Haro laminaat vloeren

De Duitse fabrikant Haro staat bekend om de authentieke decors met voelbare structuren. Het bedrijf is naast laminaat ook gespecialiseerd in parketvloeren. Geen wonder dat de dessins van Haro laminaat vloeren bijna niet te onderscheiden zijn van een echte parketvloer. Naast een mooie vormgeving staat dit merk ook garant voor topkwaliteit. Bij Laminaat en Parket profiteert u van de laagste prijs op de markt. U bent van harte welkom om Haro laminaat vloeren te bekijken in één van de filialen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Amsterdam, Haarlem, Roelofarendsveen, EindhovenDen Haag, Alkmaar, Almere en Utrecht