HDM

HDM - Laminaat en laminaatvloeren
Sorteer op:

Geen producten gevonden. Pas uw filter aan.

In de ontwikkeling van HDM laminaat vloeren staan innovatie en hoge kwaliteitseisen centraal. De vloeren zijn uitgevoerd met natuurlijke, niet van echt te onderscheiden houttinten. Daarnaast voorziet HDM in een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een breed productassortiment.

Wanneer u kiest voor een HDM laminaat vloer, kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid. De vloeren gaan lang mee en worden op een bewuste en verantwoorde manier geproduceerd.

Goedkope HDM laminaat vloeren

HDM is een Duitse fabrikant en distributeur van een breed assortiment wand- en plafondpanelen, laminaatvloeren, houten vloeren, gevelbekleding, timmerpanelen en nog veel meer. Het bedrijf voelt zich verantwoordelijk voor het behoud en verantwoord beheer van de natuur. Het afval dat ontstaat tijdens het productieproces wordt gebruikt voor het genereren van nieuwe energie. Overige afvalstoffen worden ingezameld en gerecycled. De verontreiniging van de lucht wordt ook tot een minimum beperkt door het gebruik van moderne filtermethodes in de fabricage. Sinds 1959 ontwikkelt HDM decoratieve houtproducten voor de professionele- en de doe-het-zelf markt. HDM laminaat vloeren zijn bij Laminaat en Parket voor de laagste prijs op de markt te verkrijgen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Amsterdam, Roelofarendsveen, Almere, Den Haag, Alkmaar en Utrecht.