Kaindl

Sorteer op:
Kaindl  - Laminaat en laminaatvloeren

Kaindl laminaat vloeren staan voor kwaliteit en innovatie. De decors zien er natuurgetrouw uit en hebben een voelbare houtstructuur. Het laminaat is vrijwel niet te onderscheiden van echt hout. Het veelzijdige assortiment van Kaindl laminaat heeft voor ieder wat wils, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wanneer u kiest voor een Kaindl laminaat vloer, kiest u naast kwaliteit ook voor een milieubewuste vloer. Het merk voelt zich verantwoordelijk voor de natuur en doet daarom geen concessies in een verantwoord productieproces. Bijna 90% van de vloeren wordt gerecycled en gebruikt voor de productie van spaan- en vezelplaten.

Goedkope Kaindl laminaat vloeren

Kaindl laminaat heeft een rijke historie. Wat begon als een kleine zagerij in Lungötz (Oostenrijk), is tegenwoordig uitgegroeid tot één van de wereldmarktleiders op het gebied van vloeren. Al meer dan honderd jaar worden Kaindl laminaat vloeren gekenmerkt door hun inventiviteit en veelzijdigheid. De fabriek ligt tegenwoordig naast het prachtige natuurgebied van Salzburg. Geen wonder dat het merk zich verantwoordelijk voelt voor de natuur. Kaindl laminaat vloeren worden dan ook op een zeer verantwoorde manier geproduceerd.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Amsterdam, Roelofarendsveen, Den Haag, Alkmaar, Almere en Utrecht.