Vintage Narrow

Vintage Narrow - Krono Original
Sorteer op:

Vintage Narrow algemeen 

De Vintage Narrow is een zeer bijzondere laminaat vloer met een echt uniek uiterlijk. De planken van de Vintage Narrow zijn dunner dan menig ander laminaat vloer, waardoor de ruimte een heel ander effect krijgt. Zo oogt de ruimte veel ruimer en groter door deze plank. De Vintage Narrow is een prachtige laminaat vloer voor in vintage interieurs. Het is een zeer elegante vloer met een klassiek uiterlijk. 

Ook is er bij het ontwerpen van de Vintage Narrow extra aandacht besteed aan het realisme in de planken. Dit houdt in dat de planken zo zijn bewerkt dat de vloer van echt hout lijkt. Niet alleen qua uiterlijk komt de Vintage Narrow heel dichtbij echt hout, maar ook qua gevoel heeft u het idee dat u een echt houten vloer in handen heeft. 

De Vintage Narrow is een collectie van het merk Krono Original, die echter bekend staat om zijn natuurgetrouwe laminaatvloeren. 

Vintage Narrow voordelen 

Net als de andere collecties van Krono Original heeft de Vintage Narrow zeer veel voordelen. 

- Geschikt voor huiselijk en commercieel gebruik 

- Voelt zeer realistisch 

- 4V groef 

- Handgeschaafd 

- eco-friendly 

- Aquastop van 10 mm (bestand tegen vocht)

- Beschermd tegen microkrassen

- Anti bacteriële laag 

- 1clic2go (extra makkelijk te installeren)

Vintage Narrow soorten 

De Vintage Narrow is beschikbaar in zes verschillende kleuren. Deze kleuren zijn zeer klassiek met een echte vintage uitstraling. 

Appachain Hickory, Red River Hickory, Smokey Mountain, Natural Hickory, Historic Oak en Chantilly Oak. 

Vintage Narrow specificaties

De Vintage Narrow laminaat planken hebben de volgende afmetingen: 

Lengte: 1,285 mm 
Breedte: 123 mm 
Dikte: 10 mm 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Amsterdam, Roelofarendsveen, Almere, Den Haag, Alkmaar en Utrecht.