Classic LD 75 Multiclic NL

Classic LD 75 Multiclic NL - Meister
Sorteer op:

Bent u op zoek naar laminaat met een natuurlijke uitstraling en een scherpe prijs? Dan is de Meister Classic LD 75 Multiclic collectie zeker uw oriëntatie waard. De serie bestaat uit 12 verschillende decors. De meeste decors zijn geïnspireerd op eikenhout, op een paar uitzonderingen na. Voor degenen die het net even anders willen is er de variant Mystery White, een witte houtkleurige vloer met optische slijtages. Bij LaminaatenParket.nl attenderen wij u er wel altijd op dat vuil eerder zichtbaar is op een witte vloer, in tegenstelling tot andere kleuren. 

Maar liefst 25 jaar garantie op Meister LD 75 Clas

De planken hebben een afmeting van 128.8 cm lang en 19.8 cm breed, een mooi uitgebalanceerd formaat. De dikte bedraagt 8 mm. Meister LD 75 Classic laminaat behoort tot gebruiksklasse 32/AC4. Dit betekent dat het geschikt is voor ruimten die intensief huishoudelijk of licht commercieel gebruikt worden. Denkt u bijvoorbeeld aan een drukbezochte woonkamer van een gezinswoning. Maar deze vloeren zijn bijvoorbeeld ook geschikt voor een winkelruimte die niet al te veel belopen wordt. U krijgt maar liefst 25 jaar garantie op Meister LD 75 Classic laminaat. Met een van deze vloeren geniet u hoe dan ook van jarenlang intensief en onbezorgd woonplezier. De planken hebben vierzijdige v-groeven die elke plank afzonderlijk benadrukken. Dit draagt bij aan het houten plankeneffect van de vloer. Het is net alsof u een echte parketvloer heeft liggen.

Meister LD 75 Classic laminaat wordt geïnstalleerd met een eenvoudig kliksysteem. Hiermee kunt u een hoop tijd en energie besparen tijdens het leggen van de vloer. Laat u het laminaat toch liever installeren door een specialist? Dan kunt u gebruik maken van de LaminaatenParket.nl legservice. Onze service is makkelijk, voordelig, betrouwbaar en vakkundig. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Meister LD 75 Classic showroom

Heeft u interesse in Meister LD 75 Classic laminaat? Maar wilt u de vloeren eerst in het echt bekijken voordat u een beslissing maakt? Dat begrijpen we bij LaminaatenParket.nl maar al te goed. Daarom hebben we meerdere showrooms die u kunt bezoeken. Deze zijn gevestigd in Den Haag, Alkmaar, Amsterdam, Almere, Roelofarendsveen en Utrecht. Hier kunt u terecht voor vrijblijvend advies en inspiratie. Onze medewerkers helpen u graag. Bij LaminaatenParket.nl profiteert u van de laagste prijsgarantie. Dus heeft u Meister LD 75 Classic laminaat ergens anders goedkoper gezien? Laat het ons weten, dan komen wij u tegemoet. Dankzij onze zeer grote voorraad kunnen wij naast de laagste prijsgarantie ook een snelle levering garanderen.