Classic LB 85

Classic LB 85 - Meister
Sorteer op:

De collectie van Meister LB 85 Classic laminaat bestaat uit zes verschillende uitvoeringen, allemaal met een stenen motief. Dit merk is er perfect in geslaagd om het laminaat een zeer natuurgetrouwe uitstraling te geven. Het is net alsof u een leistenen of marmeren vloer heeft, terwijl u profiteert van de voordelen van laminaat. Dat betekent dat Meister LB 85 Classic makkelijk te onderhouden en voordelig in prijs is. Dankzij de vierzijdige v-groef wordt het realistische tegeleffect nog eens versterkt. De afmeting van de laminaat tegels is 85.3 cm bij 39.5 cm, net zoals echte tegels.  

Goedkope Meister LB 85 Classic vloeren

Natuurgetrouwe decors

Het pallet van Meister LB 85 Classic bestaat uit meerdere grijzen, crèmekleurige tinten en een zeer donkere antraciet. De kleur Blue Metal zou heel goed staan in een interieur met een stoer, industrieel uiterlijk. Terwijl Siena Crème goed tot zijn recht zou komen in een klassiek-modern interieur. Bent u op zoek naar een grijze vloer met een warme tint? Bekijk dan eens de Loft Style of Cool Storm. Zandsteen Wit en Leisteen Grijs zijn twee rustige varianten. En natuurlijk is er ook nog de klassieker Leisteen Antraciet. U vindt altijd wel een product uit deze serie die bij u past. Meister LB 85 Classic laminaat is ideaal om een gedeelte van de ruimte te onderscheiden van de rest. Denkt u bijvoorbeeld aan de keuken of hal bekleed met leisteen laminaat, terwijl de vloer van de woonkamer een houten decor heeft.

Antistatisch

Meister LB 85 Classic is antistatisch. Wat betekent dit? Door wrijving tussen materialen onderling ontstaat statische elektriciteit. Wanneer deze niet kan wegvloeien naar de aarde en de lucht te droog is, kan de statische lading te veel oplopen. Hierdoor kan het zijn dat bij aanraking van metaal, zoals een deurknop, een schok ontstaat. Meister LB85 Classic kent dit probleem niet. In de meeste gevallen kan een te hoge lading ook worden opgelost door de luchtvochtigheid aan te passen in de ruimte.

Elk product uit de Meister LB 85 Classic laminaat serie behoort tot gebruiksklasse 32/AC4. Dit houdt in dat het laminaat geschikt is voor intensief huishoudelijk gebruik en licht commercieel gebruik. Ideaal voor de keuken, hal, of een drukbezochte woonkamer. Het laminaat heeft een dikte van 8 mm. U krijgt 25 jaar garantie op de producten uit deze serie. Ook als u gaat verhuizen en u de vloer moet de-installeren, zal Meister LB 85 Classic laminaat in perfecte staat blijven.

U kunt LaminaatenParket.nl bezoeken in Den Haag, Alkmaar, Almere, Roelofarendsveen, Amsterdam en Utrecht. Hier kunt u ook terecht voor informatie over vloerverwarming, onderhoud en installatie. Onze medewerkers staan u graag te woord. Ook voor vrijblijvend advies en inspiratie bent u hier aan het juiste adres. Wij hebben een enorme voorraad laminaat staan en kunnen u daarom een snelle levering garanderen. Tot zien bij LaminaatenParket.nl!