Classic LC 55

Classic LC 55 - Meister
Sorteer op:

De collectie Meister LC 55 Classic laminaat bestaat uit zes verschillende decors. Elk decor heeft een natuurlijke uistraling. De planken hebben geen groeven, waardoor de vloer geheel vlak is. Dit geeft een rustig en overzichtelijk effect. Deze collectie is dan ook een goede basis voor het interieur

Een natuurlijke uitstralingmet de voordelen van la

Met Meister LC 55 Classic laminaat geniet u van een natuurlijke uitstraling, terwijl u profiteert van de voordelen van laminaat. De vloeren kennen namelijk geen ingewikkeld onderhoud en zijn gemakkelijk te reinigen. Daarbij mag de voordelige prijs niet onopgemerkt blijven.

Binnen de collectie Meister LC 55 Classic laminaat vindt u een paar varianten waarbij de planken meerdere stroken hebben. Dit houdt in dat een afzonderlijke plank uit meerdere planken lijkt te bestaan. Dit geeft de vloer een dynamisch en speels effect. Dat is met name het geval bij Fancy Pine, waarbij er ook gebruik is gemaakt van verschillende kleuren die veel contrast hebben met elkaar. Voor degenen die het net even anders willen is er de variant Mystery White, een witte houtkleurige vloer met optische slijtages. Bij LaminaatenParket.nl attenderen wij u er wel altijd op dat vuil eerder zichtbaar is op een witte vloer, in tegenstelling tot andere kleuren.   

De planken hebben een afmeting van 128.8 cm lang en 19.8 cm breed. De dikte bedraagt 7 mm. Meister LC 55 Classic laminaat behoort tot gebruiksklasse 32/AC4. Dit betekent dat het geschikt is voor ruimten die intensief huishoudelijk of licht commercieel gebruikt worden. Denkt u bijvoorbeeld aan een drukbezochte woonkamer van een gezinswoning. Maar deze vloeren zijn bijvoorbeeld ook geschikt voor een winkelruimte die niet al te veel belopen wordt. U krijgt maar liefst 25 jaar garantie op Meister LC 55 Classic laminaat. Met een van deze vloeren geniet u hoe dan ook van jarenlang intensief en onbezorgd woonplezier.

Meister LC 55 Classic showroom

Bij LaminaatenParket.nl hebben wij een zeer grote voorraad Meister LC 55 Classic laminaat. Hierdoor kunnen wij u een snelle levering garanderen. Voor de voordeligste prijs van Meister LC 55 Classic laminaat moet u bij LaminaatenParket.nl zijn. Wij hanteren namelijk de laagste prijsgarantie. Nergens vindt u deze producten goedkoper.

U kunt ons bezoeken in Den Haag, Almere, Roelofarendsveen, Amsterdam, Utrecht en Alkmaar. Hier zijn onze showrooms gevestigd en bent u altijd van harte welkom voor vrijblijvend advies en inspiratie!