Micala LD 200

Micala LD 200 - Meister
Sorteer op:

De collectie Meister LD 200 Micala laminaat bestaat uit 14 verschillende kleuren. Ieder decor heeft een natuurlijke uitstraling van eiken, met uitzondering op de variant Style Factory. Alle vloeren uit deze collectie hebben een matglanzende finishing. Bijzonder aan de toplaag is dat deze voorzien is van een structuur. De noesten en nerven van het houten motief zijn extra diep in het laminaat geperst. Hierdoor ziet Meister LD 200 Micala laminaat er niet alleen uit als echt eiken, maar voelt ook nog eens zo. Het is net alsof u een echte parketvloer heeft liggen. Of het nou gaat om een klassiek-modern of een industrieel interieur, binnen deze collectie vindt u altijd wel een laminaatvloer die aan uw wensen voldoet. En dat voor een zeer voordelige prijs.  

Goedkope Meister LD 200 Micala vloeren

Ook geschikt voor de badkamer!

Uniek aan deze serie is dat Meister LD 200 Micala laminaat ook kan worden toegepast in de badkamer. Het is namelijk bestand tegen water. De toplaag is afgewerkt met een unieke coating die samen met de constructie ervoor zorgt dat vocht niet tussen de voegen kan komen. Geen koude tegels meer, u kunt nu uw badkamer een warme touch geven met Meister LD 200 Micala laminaat. Dat is nog eens lekker opstaan!

De slijtvaste en krasbestendige toplaag is opgewassen tegen jarenlang woonplezier. Het formaat van de planken is 128.7 cm lang en 19.8 cm breed. Met een dikte van 8 mm en een sterke MDF-kern behoort dit laminaat tot gebruiksklasse 32/AC4. Dit betekent dat Meister LD 200 Micala toegepast kan worden in bijvoorbeeld een drukbezochte woonkamer, hal, keuken of licht belopen winkelruimte. Dit merk staat bekend om duurzaamheid en topkwaliteit. Het is een van de grootste spelers op de markt als het om laminaat gaat. Niet gek, want het assortiment is zeer divers en de vloeren zijn ijzersterk.   

Showroom Meister LD 200 Micala

In de showrooms van LaminaatenParket.nl ligt een zeer grote voorraad Meister LD 200 Micala laminaat. U bent dan ook van harte welkom om deze te komen bewonderen. Dankzij de grote voorraad kunnen wij een snelle levering garanderen. Ook hanteren we de laagste prijsgarantie. Dus heeft u Meister LD 200 Micala laminaat ergens anders goedkoper gezien? Laat het ons weten, dan kunnen wij u tegemoetkomen. 

U kunt LaminaatenParket.nl bezoeken in Den Haag, Alkmaar, Almere, Roelofarendsveen, Amsterdam en Utrecht. Hier kunt u ook terecht voor informatie over vloerverwarming, onderhoud en installatie. Onze medewerkers staan u graag te woord. Ook voor vrijblijvend advies en inspiratie bent u hier aan het juiste adres. Wij hebben een enorme voorraad laminaat staan en kunnen u daarom een snelle levering garanderen. Tot zien bij LaminaatenParket.nl!