Classic LD 95

Classic LD 95 - Meister
Sorteer op:

De collectie van Meister LD 95 Classic bestaat uit 13 verschillende decors, allemaal met een houten uiterlijk. De kleuren zijn onderling zeer divers, van Black Pearl tot Eik Wit Dekkend. Dit merk weet als geen ander realistische decors te ontwikkelen. Het laminaat is bijna niet te onderscheiden van echt hout. Dit komt mede door de natuurgetrouwe noesten en nerven die zijn aangebracht. De planken van Meister LD 95 Classic hebben een mooie lengte van 205.2 cm. De vierzijdige v-groef benadrukt de afzonderlijke planken. Hierdoor wordt het gevoel van echt hout nog eens versterkt. 

Goedkope Meister LD 95 Classic vloeren

Antistatisch laminaat

Meister LD 95 Classic is antistatisch. Door wrijving tussen materialen onderling ontstaat statische elektriciteit. Wanneer deze niet kan wegvloeien naar de aarde en de lucht te droog is, kan de statische lading te veel oplopen. Hierdoor kan het zijn dat bij aanraking van metaal, zoals een deurknop, een schok ontstaat. Meister LD 95 Classic kent dit probleem niet. Naast een antistatische vloer kan een te hoge lading in de meeste gevallen ook worden opgelost door de luchtvochtigheid aan te passen in de ruimte.

Meister LD 95 Classic laminaat is duurzaam en van zeer goede kwaliteit. Dit merk behoort dan ook tot de top als het om vloeren gaat. Het merk staat daarnaast bekend om de goede prijs-kwaliteitverhouding. Het laminaat heeft een dikte van 8 mm en behoort tot klasse 32/AC4. Dit houdt in dat het laminaat geschikt is voor intensief huishoudelijk gebruik en licht commercieel gebruik. Ideaal voor de hal, keuken, drukbezochte woonkamer of winkel die niet al te intensief belopen wordt. De garantie op Meister LD 95 Classic is 25 jaar. Ook wanneer u gaat verhuizen en u het laminaat moet de-installeren, blijft de vloer in goede staat. Deze producten zorgen hoe dan ook voor jarenlang onbezorgd woonplezier. En dat voor een zeer voordelige prijs!

Showrooms

Wanneer u een vloer gaat uitkiezen is het fijn om deze eerst even te bekijken, en te voelen. Bij LaminaatenParket.nl hebben we een zeer grote voorraad Meister LD 95 Classic laminaat. Daarnaast hanteren wij altijd de laagste prijsgarantie. Ook als u een product uit deze collectie ergens anders goedkoper heeft gezien, kunnen wij u tegemoetkomen. 

U kunt LaminaatenParket.nl bezoeken in Den Haag, Alkmaar, Almere, Roelofarendsveen, Amsterdam en Utrecht. Hier kunt u ook terecht voor informatie over vloerverwarming, onderhoud en installatie. Onze medewerkers staan u graag te woord. Ook voor vrijblijvend advies en inspiratie bent u hier aan het juiste adres.  U bent altijd van harte welkom voor vrijblijvend advies en om Meister LD 95 Classic laminaat te bewonderen.