Basic 600 XL M4V

Laminaat Basic 600 XL M4V - Parador
Sorteer op:

Bent u op zoek naar een traditionele laminaatvloer? De populaire basics van Parador zijn in dat geval een mooie uitkomst. Parador Basic 600 is een collectie met natuurlijke houtdecors, waarvan elk een perfecte basis is voor het interieur. Of het nou gaat om een klassieke of moderne woonstijl, binnen deze collectie vindt u altijd wel een variant die bij u past. Wat dacht u van de Eiken Lichtgrijs Landhuisvloer, een prachtig decor met een natuurlijke grijstint. Of de Eiken Montana Gekalkt, een donkerbruine variant die bijna niet van echt hout te onderscheiden is. Dankzij de micro v-groeven wordt elke plank afzonderlijk geaccentueerd. Dit geeft een mooi lijnenspel op de vloer. Ook krijgt u het idee dat de vloer uit massieve parketplanken bestaat. Zo geniet u van de uitstraling van een houten vloer, maar profiteert u van de voordelen van laminaat. De vloeren vergen namelijk minimaal onderhoud.

De uitstraling van een houten vloer

U houdt Parador 600 laminaat het mooist door vuil en stof te verwijderen met een wisser of zachte bezem. Voor regelmatig onderhoud, bijvoorbeeld eens in de twee weken, kunt u de vloer licht vochtig dweilen met verdund laminaatreiniger. Naast het eenvoudige onderhoud zijn de vloeren uiteraard zeer voordelig geprijsd.

Alle producten binnen deze collectie behoren tot gebruiksklasse 32/AC4. Dit betekent dat ze geschikt zijn voor intensief huishoudelijk gebruik. Ideaal voor de woonkamer, hal of keuken. Maar ook voor een drukbezochte woonkamer van een gezinswoning is Parador Basic 600 laminaat een mooie uitkomst. Het gepatenteerde Safe Lock Pro systeem garandeert een eenvoudige plaatsing. Hierdoor kunt u een hoop tijd en energie besparen tijdens het leggen van de vloer. Het vouwmechanisme zorgt ervoor dat de vloer nauwkeurig geïnstalleerd kan worden. De kanten van de laminaatplanken zijn geïmpregneerd en daarom goed beschermd tegen vocht. U krijgt bij privégebruik maar liefst 12 jaar garantie op Parador Basic 600 laminaat.

Met of zonder v-groef?

Bent u een fan van deze decors, maar heeft u liever planken met een v-groef? Bekijk dan eens de Parador Basic 400 laminaat serie. Deze planken hebben namelijk geen groeven. Beide collecties kunt u bewonderen in de showrooms van LaminaatenParket.nl. Wij begrijpen dat het fijn is om een vloer eerst in het echt te zien voordat u een beslissing neemt. 

U kunt ons bezoeken in Den Haag, Alkmaar, Almere, Roelofarendsveen, Amsterdam en Utrecht. U kunt hier ook terecht voor meer informatie over installatie, onderhoud en vloerverwarming. Onze medewerkers staan u graag te woord.