Eco Balance 7-32

Laminaat Eco Balance 7-32 - Parador
Sorteer op:

Bent u op zoek naar een natuurlijke basis voor uw interieur? Deze collectie bestaat uit 9 verschillende decors met een natuurlijke uitstraling van eikenhout. De laminaatvloeren kennen een duurzaam productieproces. De kleuren van Parador Eco Balance laminaat liggen dan ook dicht bij de natuur. Ieder decor past perfect in een interieur met een landelijke stijl. Het merk heeft zich dan ook laten inspireren door echte landhuisvloeren. De planken hebben het uiterlijk van massieve parketplanken. 

Houtmotieven met grove noesten

Binnen de collectie van Parador Eco Balance laminaat is de Eiken History een van de opvallendste decorfamilies. De prints bestaan uit houtmotieven met grove noesten die gezien mogen worden. Met de robuuste uitstraling springen deze varianten er absoluut uit.

De planken hebben een afmeting van 128.5 cm lang en 19.4 cm breed, een mooi uitgebalanceerd formaat. Met een dikte van 7 mm behoort het laminaat tot gebruiksklasse 31/AC3. Dit betekent dat het geschikt is voor huishoudelijk gebruik. Ideaal voor bijvoorbeeld de slaapkamer, woonkamer of gang. Voor privé gebruik krijgt u maar liefst 20 jaar garantie. De planken hebben geen groeven, waardoor de vloer geheel vlak is. Parador Eco Balance vloeren zijn te combineren met vloerverwarming, mits de juiste ondervloer wordt toegepast. Het gepatenteerde Safe Lock Pro systeem garandeert een eenvoudige plaatsing. Het vouwmechanisme zorgt ervoor dat de vloer nauwkeurig geïnstalleerd kan worden. De kanten van de laminaatplanken zijn geïmpregneerd en daarom goed beschermd tegen vocht. De slijtvaste toplaag is bestand tegen de kleinste krasjes. Ook hebben de planken een verhoogde antistatica. Dit betekent dat de vloeren bij een te droge lucht geen statische lading bevorderen.   

Duurzaam en verantwoord laminaat

Parador staat bekend als een merk dat zich continu ontwikkelt op het gebied van design, techniek en duurzaamheid. Parador Eco Balance brengt ecologie en stijl in een perfect evenwicht en houdt rekening met onze verantwoordelijkheid voor het milieu. Het merk ziet de bossen als een van de belangrijkste basisbehoeften voor mens en dier. Voor het fabriceren van Parador Eco Balance wordt relatief gezien minder hout gebruikt. De productie van het laminaat vindt plaats in het Oostenrijkse Güssing. Met behulp van biomassakrachtcentrales worden onder andere resten uit de parketfabriek ingezet voor de productie. Met een Parador Eco Balance laminaatvloer bent u verzekerd van een verantwoorde aanschaf. Naast de laminaatcollectie heeft Parador ook een Eco Balance PUR collectie uitgebracht, een serie duurzame PVC vloeren.

U kunt LaminaatenParket.nl bezoeken in Den Haag, Alkmaar, Almere, Roelofarendsveen, Amsterdam en Utrecht. Hier kunt u ook terecht voor informatie over vloerverwarming, onderhoud en installatie. Onze medewerkers staan u graag te woord. Ook voor vrijblijvend advies en inspiratie bent u hier aan het juiste adres. Wij hebben een enorme voorraad laminaat staan en kunnen u daarom een snelle levering garanderen. Tot zien bij LaminaatenParket.nl!