TrendTime 4

Laminaat TrendTime 4 - Parador
Sorteer op:

Bent u op zoek naar iets anders dan een traditionele laminaatvloer? Houdt u wel van een beetje excentriciteit? De Parador Trendtime 4 collectie is echt voor degenen die het net even anders willen. Deze serie bestaat uit tien eigenzinnige decors, waarvan elk met een uniek uiterlijk. De meest opvallende decors zijn absoluut de Castello en Castello Grey. Deze laminaatvloeren hebben een patroon van Turkse tegels. De varianten Eiken Louvre Gekalkt, Eiken Rubik Elegant en Eiken Rubik Geschuurd hebben een patroon waarbij het lijkt alsof elke plank is opgebouwd uit kleine stukjes verzaagd hout. Is het trendy tegellaminaat met een stenenstructuur echt iets voor u? Bekijk dan eens de Betonsteen, Painted White of Painted Black. U kunt natuurlijk ook een vloer van staal willen, oftewel met het uiterlijk van staal. Het decor Ruw Staal is in dat geval een mooie uitkomst. Dan is er nog de Scientific, een decor dat ruitjespapier naboots met industriële tekeningen. U kunt het dus zo gek niet bedenken of het is mogelijk.

Met een Parador Trendtime 4 vloer onderscheidt u z

Naast apart zijn de vloeren uit de Parador Trendtime 4 serie ook van topkwaliteit! De planken hebben een afmeting van 128.5 cm lang en 40 cm breed. Dit zijn relatief gezien brede planken die ervoor zorgen dat uw interieur een rijke uitstraling krijgt. De dikte van het laminaat bedraagt 8 mm. Het laminaat behoort tot gebruiksklasse 32/AC4 en kan daarom worden toegepast in ruimten die intensief huishoudelijk en licht commercieel belast worden. De slijtvaste- en krasbestendige toplaag is opgewassen tegen jarenlang intensief en onbezorgd woonplezier. U krijgt maar liefst 25 jaar garantie op deze vloeren. Parador Trendtime 4  laminaat wordt geïnstalleerd met behulp van een eenvoudig kliksysteem. Hiermee kunt u een hoop tijd en energie besparen tijdens het leggen van de vloer. Laat u de vloer toch liever installeren door een specialist? U kunt gebruik maken van de LaminaatenParket.nl legservice, makkelijk en betrouwbaar.

Parador Trendtime 4 showroom

Bent u nieuwsgierig geworden naar Parador Trendtime 4 laminaat? In een van de LaminaatenParket.nl showrooms kunt u de complete collectie bewonderen.

Onze filialen zijn gevestigd in Den Haag, Alkmaar, Almere, Roelofarendsveen, Amsterdam en Utrecht. Hier bent u ook aan het juiste adres voor meer informatie over vloerverwarming, onderhoud en installatie. Onze medewerkers staan u graag te woord.