TrendTime 3

TrendTime 3 Laminaat - Parador
Sorteer op:

Parador Trendtime 3 Visgraat

Installatie video van de Trendtime 3 LET OP: andere installatie vereist, kijk deze video voor installatie

Dit is ongetwijfeld één van de meest bijzondere series van dit merk. De Parador Trendtime 3 serie bestaat namelijk uit zes prachtige visgraatpatronen. U heeft hier de keuze uit de meest uiteenlopende decors. U vindt hoe dan ook een kleur binnen deze serie die goed aansluit bij uw woonstijl. Zo geniet u van het uiterlijk van een echte visgraat parketvloer en profiteert u van de gemakken van laminaat. 

Goedkope Parador TrendTime 3 vloeren

Een prachtig visgraat motief!

De natuurlijke kleuren van Parador Trendtime 3 serie zijn haast niet te differentiëren van een echte houten vloer. De kleuren zijn niet te druk of opvallend en geven een prachtige rustige basis aan een woonruimte. Deze dessins zijn met verschillende sferen en stijlen zijn te combineren.

Installatie video van de Trendtime 3 LET OP: andere installatie vereist, kijk deze video voor installatie

Showrooms

Wilt u deze collectie liever eerst bekijken en voelen voordat u een beslissing maakt? Heel begrijpelijk. Bij LaminaatenParket.nl kunt u voor de meest uitgebreide Parador Trendtime 3 collectie terecht. Hier kunnen wij u ook advies geven over het combineren met vloerverwarming. Ons assortiment bevat maar liefst zes verschillende Parador Trendtime 3 decors. 

Kom gerust langs en laat u inspireren in één van onze filialen in Den Haag, Amsterdam, Almere, Eindhoven, Haarlem, Roelofarendsveen, Alkmaar of Utrecht. Onze medewerkers helpen u graag.