Eligna Wide

Eligna Wide - Quick step
Sorteer op:

Een van de mooiste series van dit merk is absoluut de Quick Step Eligna Wide. Een assortiment bestaande uit 10 prachtig uitgebalanceerde decors die perfect aansluiten bij de huidige woontrends. Eerder bracht Quick Step de serie Eligna uit. De Naam Quick Step Eligna Wide geeft al aan dat deze planken breder zijn. Dat klopt, deze zijn namelijk 19 cm breed in plaats van de daarvoor uitgebrachte 15.6 cm. U zou denken dat het om dezelfde decors gaat, maar dat is niet zo. In tegenstelling tot de vorige serie zijn de kleuren licht, zacht en af en toe met een vergrijsde uitstraling. 

Goedkope Quick Step Eligna Wide vloeren

Trendy laminaat

De grijsachtige, zachte kleuren zijn op dit moment helemaal hip in de interieurwereld. Wat we veel zien is de landelijke sfeer met lichte houtsoorten. Het materiaal hout wordt gecombineerd met grijze kleuren en zachte materialen. De Quick Step Eligna Wide laminaatvloeren sluiten hier perfect op aan. Maar ook bij de woonstijlen met een vintage achtige look worden dit soort vloeren veel toegepast. Wat dacht u van de Reclaimed Eik Bruin, waarvan het eikenhout een iets versleten look heeft. De nerven worden met een donkere kleur en een voelbare structuur benadrukt. De Caribische Eik Donker is met de genuanceerde kleuren een prachtige basis voor het interieur. Voor een gerookte uitstraling is er de Gerookte Eik Donker, de donkerste variant binnen deze collectie.

Brede planken

Naast de kleuren is het brede formaat van de planken ook een eigenschap die erg gewild is op dit moment. Brede planken zijn hot! Niet gek, want ze geven een rijke en ruimtelijke uitstraling aan de vloer. Een andere opvallende eigenschap van Quick Step Eligna Wide laminaat is dat de planken geen groeven hebben. De vloer is dan ook geheel vlak, waardoor het zachte karakter van de vloeren wordt benadrukt.

Naast een trendy vloer wilt u natuurlijk ook dat de vloer van goede kwaliteit is. Bij de Quick Step Eligna Wide serie hoeft u zich daarover geen zorgen te maken. Met een dikte van maar liefst 8 mm is de vloer opgewassen tegen jarenlang onbezorgd woonplezier. Het laminaat behoort tot de gebruiksklasse 32/AC4. Dit betekent dat de vloer geschikt is voor intensief huishoudelijk gebruik en licht commercieel gebruik. Quick Step Eligna Wide laminaat is bijvoorbeeld ideaal voor een drukbezochte woonkamer, hal of keuken. Maar ook voor een winkelruimte die relatief niet al te veel belopen wordt is een vloer uit deze serie een goede uitkomst. De toplaag is slijtvast en krasbestendig. U krijgt dan ook maar liefst 25 jaar garantie op Quick Step Eligna Wide laminaat.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Amsterdam, Roelofarendsveen, Den Haag, Almere, Alkmaar en Utrecht.